tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Νέο Εξοικονομώ 2021»

«Πιστοφίδης Κατασκευαστική»: 120.000 κατοικίες αντί για 50.000 θα εγκριθούν στο πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ 2021» Το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνει στη χώρα μας.

«Νέο Εξοικονομώ 2021»

Σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση στο νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Νέο Εξοικονομώ 2021» ώστε μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις να  εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια, ενώ παράλληλα να βελτιώσετε αισθητικά και να αυξήσετε και την αξία του ακινήτου σας;

Οι μηχανικοί της  ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ θα σας ενημερώσουν για τον καλύτερο συνδυασμό τεχνικών εργασιών που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε στο σπίτι σας, ώστε να επιτύχετε τόσο τον ενεργειακό στόχο που απαιτείται όσο και να εκμεταλλευτείτε πλήρως την επιδότηση που σας παρέχει το πρόγραμμα. Η εταιρίας μας με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 93% στα προηγούμενα προγράμματα, θα είναι δίπλα σας για την ολοκληρωμένη κατάθεση της αίτησής σας και την υλοποίηση όλων των παρεμβάσεων έπειτα από την επιτυχή ένταξή σας στο «Νέο Εξοικονομώ 2021».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331020656 και 6977429581. 

 spiti energiako

«Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Έχει εγκριθεί η αίτησή σας στο προηγούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ -Αυτονομώ» και δεν έχετε ακόμη υλοποιήσει τις παρεμβάσεις στην κατοικία σας;

Μην ανησυχείτε καθόλου η εξειδικευμένη ομάδα των έμπειρων μηχανικών και τεχνικών μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου να τις πραγματοποιήσει. Κατοχυρώστε άμεσα τη θέση σας, καθώς η εταιρεία μας επιδοτεί το σύνολο των εργασιών σας.

Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας και εξασφαλίστε:

ΔΩΡΟ από την εταιρεία μας η θωρακισμένη πόρτα εισόδου της οικίας σας, αξίας 700 ευρώ!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ όλων των εργασιών του σπιτιού σας από την ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, καταβάλλοντας μόνο το δικό σας ποσοστό συμμετοχής στο πρόγραμμα!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69