tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Το «Νέο Εξοικονομώ» πλησιάζει!

Από την Κατασκευαστική Πιστοφίδης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το «Νέο Εξοικονομώ» πλησιάζει!

Η εταιρεία μας συμμετέχει δυναμικά στο Πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ» αποτελώντας την κορυφαία επιλογή, καθώς οι έμπειροι Μηχανικοί μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη υποστήριξη. Εξασφαλίζουμε για εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων σε κάθε στάδιο, από την οργάνωση και προετοιμασία του φακέλου σας, την έγκαιρη και επιτυχή υποβολή της αίτησής σας, την υλοποίηση των παρεμβάσεων της οικίας σας έως και την υποβολή του φακέλου ολοκλήρωσης του έργου σας.

Τι είναι το Πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ»;

Το πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ» αποτελεί τη συνέχεια των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον Ι & ΙΙ» και «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» που πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από την εταιρεία μας τα προηγούμενα χρόνια και σας παρέχει κίνητρα προκειμένου να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας παράλληλα αρκετά χρήματα και ενέργεια αλλά και αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

Το «Νέο Εξοικονομώ», όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποσκοπεί στην ενεργειακή αναβάθμιση 50.000 κατοικιών με έμφαση στα φτωχά νοικοκυριά, καθώς και στις περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες όπως η περιφερειακή ενότητα Ημαθίας. Πλέον οι αιτήσεις θα αξιολογούνται με συγκεκριμένη μοριοδότηση ενεργειακών, οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων καθιστώντας επιβεβλημένη την επιλογή έμπειρων μηχανικών για την επιτυχημένη υποβολή της αίτησής σας, επιλογή που η ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορεί να σας προσφέρει!

Η προετοιμασία των φακέλων για την επιτυχή ένταξη στο «Νέο Εξοικονομώ» ήδη ξεκίνησε!

Επικοινωνήστε άμεσα για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2331020656 και 6977429581.

pistofidis white

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69