tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης και οι καταστηματάρχες κουρείς - κομμωτές Βέροιας - Αλεξάνδρειας

Το ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας-Αλεξάνδρειας δηλώνει με ανακοίνωσή του την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα του κλάδου της εστίασης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: "Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας μεταφέρουν το βάρος του ελέγχου στις επιχειρήσεις μας. Και ενώ ο κλάδος μας όπως και αυτός της εστίασης έχουμε λειτουργήσει τα καταστήματά μας μέχρι τώρα απόλυτα πιστοί και συμμορφωμένοι στις υγειονομικές οδηγίες, σήμερα με την απειλή υπέρογκου προστίμου, καλούμαστε να δράσουμε ως άμισθος ελεγκτικός μηχανισμός. Και όλα αυτά με μείωση των θέσεων εξυπηρέτησης στους χώρους μας, με τεράστιο ενεργειακό κόστος λόγω των πρόσφατων αυξήσεων στα καύσιμα και στο ρεύμα.

Γι’ αυτούς τους λόγους το σωματείο μας επικροτεί την κινητοποίηση του κλάδου της εστίασης και δηλώνει έτοιμο να συναγωνιστεί μαζί και με κάθε άλλο πληττώμενο κλάδο από τα συγκεκριμένα υγειονομικά μέτρα, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να υψώσουμε τις φωνές μας από κοινού και να σταματήσουμε κάθε μέτρο που απειλεί τις επιχειρήσεις μας σε νέου τύπου lockdowns".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69