tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Ξεκινά επαφές με τους καταστηματάρχες για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου

Άμεση επικοινωνία ξεκινάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας με τους καταστηματάρχες που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Αλεξάνδρειας» με επιτόπιες επισκέψεις στα καταστήματα τους.

Στόχος των επισκέψεων είναι να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες γύρω από τις παρεμβάσεις που προβλέπονται να γίνουν στις προσόψεις των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου της πόλης, ώστε αυτό να αποκτήσει ενιαία εικόνα και να γίνει πιο ελκυστικό στο αγοραστικό κοινό και στους επισκέπτες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, τις αμέσως επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με εξουσιοδοτημένο μηχανικό και συνεργάτη του  Συλλόγου θα επισκεφθεί καθένα από τα 174 καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, για να προσδιορίσουν αναλυτικά το είδος των παρεμβάσεων που θα γίνει σε αυτά. Ενδεικτικά, οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις αφορούν στην τοποθέτηση ενιαίας πινακίδας σε κάθε κατάστημα που συμμετέχει στο έργο, βελτιώσεις στην πρόσοψη για την κάλυψη αισθητικών ατελειών και ελλείψεων, βάψιμο, τοποθέτηση γλαστρών και βελτίωση των συστημάτων σκίασης με αντικατάσταση ή τοποθέτηση τεντών και τεντοπάνων. 

Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Αλεξάνδρειας» υλοποιείται από τον Δήμο της πόλης και τον Εμπορικό Σύλλογο και αφορά στην αισθητική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης με στόχο τη βελτίωση της ελκυστικότητας του και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.

Στα πλαίσια του έργου, που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΕΚ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014 – 2020) με πόρους από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο, προβλέπεται, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου της πόλης, η ανάπλαση της πλατείας του ΟΣΕ καθώς και μια σειρά ενδεικτικών παρεμβάσεων έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας, όπως η προμήθεια ηλεκτρικού λεωφορείου, η τοποθέτηση έξυπνων κάδων, ρευματοληπτών για τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, κοινόχρηστων ποδηλάτων κλπ.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στο πρόγραμμα 174 καταστήματα του εμπορικού κέντρου που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στο παρελθόν, υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα συμμετοχής και αριθμού νέων καταστημάτων. Τα καταστήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Εμπορικό Σύλλογο στο τηλέφωνο 23330 25746 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε στη συνέχεια να έρθει ο Εμπορικός Σύλλογος σε επαφή μαζί τους.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69