tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: βύθιση φιαλών ξινόμαυρου κρασιού στην Αράπιτσα

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στη Νάουσα, στις 10:00 στον Χώρο Θυσίας των Ναουσαίων Ηρωίδων. θα πραγματοποιηθεί πρώτη φορά στην Ελλάδα βύθιση φιαλών κρασιού παραγωγής Νάουσας στον ποταμό «Αράπιτσα». 

Στόχος είναι να παρακολουθείται η παλαίωση των κρασιών υπό αυτές τις συνθήκες και αυτό να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για συνέργειες και για την προβολή της Νάουσας ως πόλης του Οίνου και της Γευσιγνωσίας.

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας συμμετέχει μαζί με 8 εταίρους από ευρωπαϊκές χώρες (Vidzeme Tourism Association LV, Veneto Region IT, Cork City CouncilIE, Chamber of Commerce and Industry of Pecs-Baranya HU, Nicosia Tourism Board CY, Dundee City Council UK, Kujawsko-Pomorskie Region PL, European Cultural Tourism Network) στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg Europe Cult-Create που αφορά τις Δημιουργικές Βιομηχανίες και τον Δημιουργικό Τουρισμό.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης του και της δημιουργίας του Φεστιβάλ Τρύγου, καθώς και της Ψηφιακής Πλατφόρμας Διασύνδεσης και Προβολής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Τουρισμού, πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 η εκδήλωση βύθισης φιαλών κρασιού παραγωγής Νάουσας στον ποταμό «Αράπιτσα».

Μια δράση σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοπαραγωγών Νάουσας, τη Γαστρονομική Κοινότητα Νάουσας, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας και τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69