tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμελητήριο: Καταγράφει το προσωπικό εξαγωγικών, εμπορικών και μεταφορικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα

Από το Επιμελητήριο Ημαθίας καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα, είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό του μόνιμου και εποχιακού προσωπικού που απασχόλησαν κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο του έτους 2020.

Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα, είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Μάιο έως Αύγουστο του 2020, να καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των αυτοκινητιστών που απασχολούσαν κατά το διάστημα αυτό.

Η συγκέντρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ προκειμένου να σταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες του Νομού και να ισχυροποιηθεί το αίτημα που προωθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας για τυχόν αποζημιώσεις των κλάδων που πλήττονται.

Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ζουμπουλίδου Μαρία στο τηλέφωνο 2331024734 ή με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Αποστολίδη Στέφανο στο τηλ 6945105091.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69