Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πλειοδοτική κλειστή δημοπρασία του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Διαχείρισης Αδιαιρέτου Δάσους Κωστοχωρίου (ΑΣΔΑΔΚ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Διαχείρισης Αδιαίρετου Δάσους Κωστοχωρίου εκθέτει την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 και ώρα από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. σε κλειστή πλειοδοτική δημοπρασία την αποψιλωτική υλοτομία και την απόληψη δασικών προϊόντων της συστάδας τρία γάμα (3γ) στο Δασόκτημα Κωστοχωρίου, υλοτομητέας έκτασης τριάντα δύο (32) εκταρίων και της οποία ο υλοτομητέος όγκος ανέρχεται σε χίλια εκατόν είκοσι (1.120) κυβικά μέτρα, σύμφωνα με την Διαχειριστική Μελέτη Συνιδιόκτητου Εξ Αδιαιρέτου Δάσους Κωστοχωρίου (περιόδου 2015-2024).

Ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €).

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων θα γίνει με έγγραφες ενσφράγιστες (κλειστοί φάκελοι) προσφορές, οι οποίες θα γίνονται δεκτές από το Διοικητικό Συμβούλιο του άνω Συνεταιρισμού την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 και ώρα από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στον οικισμό Κωστοχώρι του Δήμου Βέροιας και στο κατάστημα «Καταραχιάς».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους της Διακήρυξης στις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Μελιόπουλο Απόστολο στο τηλ. 697 864 0678.

Σε περίπτωση άγονης Δημοπρασίας, αυτή θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στο ίδιο τόπο και χρόνο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69