tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, ελπίζοντας ότι δεν θα σημειωθούν εκ νέου οι σαββατιάτικες σκηνές με τον απίστευτο συνωστισμό και ουρές έξω από τα μαγαζιά. Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι πάντως προαιρετικό και τα καταστήματα, βάσει της σχετικής απόφασης της κυβέρνησης μπορούν να ανοίξουν από τις 11:00.

Είναι η πρώτη Κυριακή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό, έτσι καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά , προαιρετικά. Υπενθυμίζεται πως τις καθημερινές, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 07:00 έως και τις 20:00, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 και μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα.

Οι μετακινήσεις για αγορές γίνονται με την αποστολή του κωδικού 2 με SMS στο 13033 ή με τη συμπλήρωση εγγράφου. Οι καταναλωτές έχουν δύο ώρες για να κάνουν τα ψώνια τους. Έχει διευκρινιστεί πως οι δύο ώρες δεν ισχύουν για όσους μεταβαίνουν σε κομμωτήρια ή κέντρα αισθητικής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69