tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλειστά τα εστιατόρια στα ξενοδοχεία παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννων και Πρωτοχρονιάς

Αναστέλλεται η λειτουργία των εστιατορίων που λειτουργούν εντός των ξενοδοχείων κατά τις ημερομηνίες 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου 2020 καθώς και την 1η Ιανουαρίου του 2021.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης αναφέρει: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν. Θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα των εστιατορίων στα ξενοδοχεία απασχόλησε έντονα την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ύστερα από τις εισηγήσεις ειδικών που προειδοποιούσαν για κίνδυνο διασποράς στα ξενοδοχεία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας νωρίτερα στο OPEN TV, εξήγγειλε ότι θα απαγορευτούν τα «ρεβεγιόν» στα ξενοδοχεία και πως δεν θα επιτραπεί η δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους, τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς. Πέρα από τους επιστήμονες, έγιναν και καταγγελίες εκπροσώπων του κλάδου της εστίασης, οι οποίοι υποστήριζαν ότι έχουν δυσμενέστερη αντιμετώπιση.

Πηγή: https://www.thestival.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69