tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι κωδικό θα στέλνουμε στο 13033 για να πάμε για ψώνια στα εποχικά καταστήματα

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα σε καθεστώς lockdown, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων του κορονοϊού, ωστόσο για τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων, δηλαδή εκείνων που πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη.

Έως τώρα, γνωρίζουμε έξι κωδικούς που είναι ενεργοποιημένοι για μετακινήσεις, με sms στο 13033.

Όπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, ο κωδικός που θα στέλνουν οι πολίτες με SMS στο 13033 για τα εποχικά καταστήματα είναι ο κωδικός 2 που αφορά σε "μετάβαση προς εν λειτουργία μαγαζί".

"Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ανοίξουμε τα αμιγώς εποχικά καταστήματα. Αυτά και μόνο. Όχι γενικώς όλα τα καταστήματα που πουλάνε και χριστουγεννιάτικα είδη. Ανοίγουμε 110 καταστήματα και οι λεπτομέρειες θα ακουστούν αύριο. Θα έχουν διευρυμένο ωράριο, θα έχουν τις μάσκες, τα τετραγωνικά ανά πελάτη κλπ. Όπως ο κόσμος πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ, θα πηγαίνει και σε αυτά. Αν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο θα ανοίγαμε όλα τα καταστήματα που έχουν, μεταξύ άλλων, και εποχικά είδη. Για αυτό ανοίγουμε αποκλειστικά αυτά που έχουν μόνο εποχικά είδη και πρέπει να δουλέψουν τώρα", εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Πηγή: www.thetoc.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69