tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΑΝΗΜΑ: Ολοκληρώνεται η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους δικαιούχους του Leader

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους Τελικούς Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, κατά την 1η Πρόσκληση για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα. 22 επενδυτικά έργα, με συνολικό προϋπολογισμό 7.216.095,35 ευρώ και Δημόσια Δαπάνη 3.832.656,01 ευρώ, έχουν ήδη ξεκινήσει ή αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν να υλοποιούνται, προσφέροντας μια, έστω και μικρή, ανάσα στην τοπική οικονομία.

Η πλήρης αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υ.Π.Α.Α.Τ., σε συνδυασμό με την διάθεση πόρων εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επέτρεψε την ένταξη του συνόλου των επενδυτικών σχεδίων που είχαν χαρακτηρισθεί ως επιλέξιμα, με αποτέλεσμα την αύξηση της διατιθέμενης δημόσιας δαπάνης κατά 1.457.656,01 ευρώ, ήτοι 61,3%, σε σχέση με το αρχικό διαθέσιμο ποσό.

Ολοκληρώνεται έτσι μια πολύμηνη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε στα τέλη της Άνοιξης  του 2019 με την δημοσιοποίηση της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος, με ένα τελικό αποτέλεσμα αντάξιο των προσπαθειών που κατέβαλλαν η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., τα στελέχη της και τα θεσμικά της όργανα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει, εκτός της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο η οποία συνέδραμε στην εξεύρεση των απαραίτητων πόρων, στα μέλη:

  • Της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος, κ.κ. Τεληγιαννίδη, Δριστά, Τοπαλίδη, Λογγινίδη, καθώς και στην κ. Ντίνα, οι οποίοι έχουν τον τελικό λόγο για την ορθή και αποτελεσματική υλοποίηση του Τοπικού Προγράμματος.
  • Της Επιτροπής Ενδικοφανών Προσφυγών, κ.κ. Μιχαλιά, Παπαδόπουλο και Παυλίδη, στο σύνολο τους στελέχη της Π.Ε. Ημαθίας, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη εξέτασης των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί, σε βάρος των προσωπικών και επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69