tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θέματα αστυνόμευσης και στήριξης της αγοράς συζήτησε με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ο Τ. Μπαρτζώκας

Με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας συναντήθηκε ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, σχετικά με την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αλεξάνδρεια, αλλά και την επόμενη μέρα, μετά τη σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, και με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά ληστειών στην πόλη της Αλεξάνδρειας, οι τοπικοί θεσμικοί παράγοντες και πλήθος πολιτών εκδηλώνουν τη δυσαρέσκεια και την αγωνία που βιώνουν για την ελλιπή αστυνόμευση. Στο πλαίσιο αυτό, το μείζον ζητούμενο είναι η ενδυνάμωση της ασφάλειας στην περιοχή, η οποία μπορεί να καταστεί εφικτή μόνο δια της αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού, ιδίως των αστυνομικών οχημάτων, καθώς και της ενίσχυσης με έμψυχο δυναμικό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο βουλευτής αναφέρθηκε στις κινήσεις που ήδη έχει κάνει από την έναρξη των βουλευτικών αρμοδιοτήτων του, τονίζοντας ότι το ζήτημα της ανεπαρκούς αστυνόμευσης είναι πράγματι υπαρκτό. 

Εκτός των επίκαιρων ζητημάτων της ασφάλειας, η συζήτηση εστίασε και στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και τις απαραίτητες ενέργειες για τη βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων. Οι τοπικοί επιχειρηματίες αγωνιούν για την επόμενη μέρα, με το επίμαχο θέμα να είναι η ρευστότητα. Ο βουλευτής Ημαθίας δήλωσε την εξαρχής αμέριστη υποστήριξη στα αιτήματα των μελών, τονίζοντας ότι από την πλευρά του θα εξαντλήσει τις δυνατότητες του για τη στήριξη της τοπικής μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης. Έχοντας ήδη υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με την αναστολή ή τη μείωση της προκαταβολής φόρου, αλλά και τη συμπερίληψη των ατομικών επιχειρήσεων άνευ προσωπικού στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής, ανέφερε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα  ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στον τόπο του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69