tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κινδυνεύουν με λουκέτο τα γυμναστήρια και τον Ιούνιο

Φόβοι να παραμείνουν κλειστά τα γυμναστήρια και τον Ιούνιο εκφράζουν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, ενώ τονίζουν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο κλάδος να κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

Μιλώντας στο Open TV, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει το λουκέτο στα γυμναστήρια και κατά τον Ιούνιο.

Οι επιχειρήσεις που πλήττονται ανά την επικράτεια φτάνουν τις 2.500 και απασχολούν περίπου 42.000 υπαλλήλους, οι οποίοι μένουν μετέωροι και θεωρείται δεδομένο ότι αν χαθεί κι ο Ιούνης, το λουκέτο θα παραμείνει... μόνιμο για πολλά γυμναστήρια που δεν θα καταφέρουν να βγάλουν τη χρονιά, κυρίως τα συνοικιακά.

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, καθώς ενώ έχουν λειτουργήσει κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής όπου ο πελάτης έρχεται σε άμεση επαφή με τον ειδικό, οι δικοί τους χώροι παραμένουν κλειστοί.

Το «λουκέτο» στα γυμναστήρια, όμως, έχει δημιουργήσει νέες τάσεις στη γυμναστική.

Συγκεκριμένα, ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές για να γυμναστούν, μαζεύονται στις συνοικιακές πλατείες και κάνουν διάφορες ασκήσεις προκειμένου να κρατηθούν σε φόρμα.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69