tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκ νέου άνοιγμα της πλατφόρμας για τα επιδοτούμενα δάνεια κεφαλαίων κίνησης ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Να ανοίξει ξανά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Χορηγήσεων Δανείων για Κεφάλαιο Κίνησης με διετή επιδότηση 100% των επιτοκίων μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙ προκειμένου όλες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους προς έγκριση από τις Τράπεζες, ζητά ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Σε σχετική Ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογραμμίζει ότι παρόλο το τεράστιο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία COVID -19  για να ενταχθούν στο Πρόγραμμα, δυστυχώς πολλοί επαγγελματίες και επιχειρηματίες δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αιτήσεις. Και αυτό γιατί η σχετική πλατφόρμα έκλεισε, μετά από μόλις  5 εργάσιμες ημέρες λόγω του ότι οι αιτήσεις επιχειρήσεων είχαν υπερκαλύψει ήδη το ποσό που είχε προϋπολογιστεί.

Ο Βουλευτής Ημαθίας τονίζει όμως ότι η υπερκάλυψη του ποσού του Προγράμματος, δεν δικαιολογεί το κλείσιμο της Πλατφόρμας καθώς δεν διασφαλίζεται σε καμία περίπτωση ότι όλες οι επιχειρήσεις που πρόλαβαν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έχουν παράλληλα και όλα τα απαραίτητα νομικά εχέγγυα για να λάβουν και την τελική έγκριση.

Σημειώνει δε ότι η επανέναρξη της πλατφόρμας είναι απαραίτητη καθώς τα συγκεκριμένα επιδοτούμενα δάνεια θα αποτελέσουν βαθιά οικονομική ανάσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή και ως εκ τούτου επιβάλλεται να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κορονοϊό να τα διεκδικήσουν, εφόσον βεβαίως πληρούν τα κριτήρια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69