tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γέμισε άδειες καρέκλες το πάρκο της Ελιάς - Βιώσιμη λειτουργία ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης (φωτογραφίες, βίντεο)

Με απλωμένες τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης της Βέροιας. Ήταν μια πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης & ψυχαγωγίας Βέροιας να συμμετάσχουν και οι τοπικοί επιχειρηματίες στην Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία (δείτε στο βίντεο την δήλωση του προέδρου του συλλόγου Κώστα Σαμανίδη).

Στην εκδήλωση των καταστημάτων εστίασης παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. "Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουμε προβλήματα σε πεζούς και εμπορικά καταστήματα. Δεν θα κάνουμε κάτι μονόπλευρα" σημείωσε ο δήμαρχος (δείτε στο βίντεο την δήλωσή του)

Οι επαγγελματίες στην εστίαση ζητούν λύση από την πολιτεία στο θέμα που αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων τους και τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, που καθιστούν την λειτουργία τους μη βιώσιμη.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στην συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας.   Οι επιχειρηματίες τοποθέτησαν στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.  

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού Empty Chairs.

chair11

chair10chair10chair10chair10

chair5chair5chair5chair5chair5

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69