tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Π.Ε Ημαθίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας

Από την  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας ανακοινώνεται ότι προκηρύχθηκε η συμμετοχή στις δράσεις 3.1 και 3.2 του Εθνικού Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020.

Ειδικότερα:

Δράση 3.1 «Αντικατάσταση κυψελών». Δικαιούχοι μελισσοκόμοι είναι όσοι έχουν 20 τουλάχιστον μελίσσια. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η 14/05/2020 ενώ τα σχετικά παραστατικά αγοράς θα πρέπει να έχουν εκδοθεί και εξοφληθεί έως τις 20/05/2020.

Δικαιολογητικά: Αίτηση, Υπ. Δήλωση, πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τράπεζας, παραστατικά αγοράς κυψελών

Δράση 3.2  «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

 Δικαιούχοι μελισσοκόμοι είναι όσοι έχουν αθροιστικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • είναι κάτοχοι τουλάχιστον 110 κυψελών
  • είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως «κατά κύριο επάγγελμα αγρότες»
  • δηλώνουν ακαθάριστη αξία συνολικής οικογενειακής παραγωγής τουλάχιστον 5000 €

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η 18/05/2020 ενώ οι μετακινήσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί ως 20 Ιουνίου 2020.

Δικαιολογητικά: Αίτηση, Υπ. Δήλωση, πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τράπεζας, βεβαίωση κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, φωτοτυπία μελισσοκομικού βιβλιάριου, αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας ΦΙΧ ή φορτωτικές, αντίγραφο τελευταίου διαθέσιμου εκκαθαριστικού εφορίας, Δελτία Αποστολής

Τα σχετικά έντυπα των αιτήσεων θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Π.Ε. Ημαθίας και μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μαζί με τα κατά περίπτωση συνημμένα δικαιολογητικά ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά. Σημειώνεται ότι για την υποβολή των δικαιολογητικών της δράσης 3.2 συμπληρώνεται και υποβάλλεται επιπλέον το σχετικό «Υπόδειγμα 5»

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα  Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Ημαθίας., Παπαοικονόμου Καλλιόπη τηλ. 2331350183 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Μιλτιάδης Τσαμήτρος τηλ. Επικοινωνίας:2331350147   και e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69