tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταστροφική η σεζόν για τα κηροπλαστεία - Στο ναδίρ η ζήτηση λαμπάδων

Καταστροφική ήταν η φετινή σεζόν για τους κατασκευαστές κεριών. Οι απαγορεύσεις που έφεραν τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, οδήγησαν σε κατακόρυφη πτώση την ζήτηση λαμπάδων και κεριών. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι η Πασχαλινή περίοδος είναι η καλύτερη για τους κατασκευαστές κεριών, τότε μπορεί να αντιληφθεί κανείς την ζημιά που έχει γίνει στον κλάδο.

«Αυτό που πάθαμε αυτή την περίοδο είναι ταφόπλακα για εμάς. Η ζήτηση έπεσε κατακόρυφα. Στείλαμε παραγγελίες αλλά επειδή τα καταστήματα είναι κλειστά, οι λαμπάδες δεν θα πουληθούν και δεν θα τις πληρωθούμε. Εμείς προμηθευτήκαμε υλικά για να στολίσουμε τις λαμπάδες και θα μας μείνουν στην αποθήκη» δήλωσε στον «Πληροφοριοδότη» ο Τάσος Ζουμπόδης ιδιοκτήτης κηροπλαστείου στην Βέροια και μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες του είδους στην χώρα και πρόσθεσε: «Βασιζόμασταν σε αυτή την περίοδο για να πληρώσουμε υποχρεώσεις. Τα έσοδα αυτής της περιόδου αντιστοιχούν σε έσοδα έξι μήνων άλλων περιόδων".

Εκτός από την μεγάλη ζημιά στην χονδρική, καταστροφική είναι η περίοδος και για την λιανική. Ο κόσμος θα παραμείνει στο σπίτι την Μεγάλη Εβδομάδα, οι εκκλησίες θα λειτουργήσουν χωρίς πιστούς και κανείς δεν ενδιαφέρεται να προμηθευτεί πασχαλιάτικη λαμπάδα.

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, αναμένεται δύσκολη και το μέλλον αβέβαιο. «Η κυβέρνηση δεν μας στήριξε.  Το μόνο που έκανε ήταν να πάει πίσω τις επιταγές μας. Εάν το επόμενο διάστημα μπορέσω να δανειστώ για να κρατήσω όρθια την επιχείρηση, τα επόμενα πέντε χρόνια θα είμαι χρεωμένος» πρόσθεσε ο κ. Ζουμπόδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69