tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας

To Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (Ν. Κοζάνης, Ν. Πέλλας, Ν. Ημαθίας, Ν. Φλώρινας, Ν. Γρεβενών, Ν. Καστοριάς) στο πλαίσιο της συστράτευσης και ενεργής συμμετοχής των μελών της, Συλλόγων και εμπόρων, στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας που προκαλεί ο κορωνοϊός COVID-19, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά με το ποσό των 2000 ευρώ , (δύο χιλιάδων ευρώ), το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που πραγματικά αυτήν την περίοδο δίνει άνισο αγώνα στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της επικίνδυνης νόσου.

"Στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, στηρίζουμε και ακολουθούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί με βάση τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων, συγχαίρουμε και συμπαραστεκόμαστε όλους αυτούς, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους και την αυτοθυσία που επιδεικνύουν στην δύσκολη αυτή συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας.

Είναι το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν οι Έμποροι των Νομών μας σ’αυτή την δύσκολη στιγμή για την στήριξη του ΕΣΥ" αναφέρει η ανακοίνωση.   

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69