Ημερίδα στην Βέροια για το κρέας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Η Συντεχνία κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με την σχολή επαγγελμάτων κρέατος διοργανώνει Ημερίδα την Τετάρτη 5 Απριλίου ώρα 18: οο μ.μ στο επαγγελματικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Ημαθίας με θέμα :
Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου , τρόποι κοπής κρέατος , τεμαχισμός και κρεατοσκευάσματα .
Κεντρικός ομιλητής : Τσιόλτας Νικόλαος , εκπαιδευτής σχολής επαγγελματιών κρέατος Θεσσαλονίκης .