tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Βέροιας

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 39 του Νόμου 4264/2014, όλες οι υφιστάμενες άδειες επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών λήγουν αυτοδικαίως στις 31/10/2014. Γι αυτό τον λόγο, ο δήμος Βέροιας ανακοίνωσε τα παρακάτω:

Η ανανέωση των επαγγελματικών αδειών των πωλητών λαϊκών αγορών, (εφόσον ο πωλητής έχει την κατοικία ή την μόνιμη διαμονή του στον Δήμο Βέροιας σύμφωνα με την υπ. β, της παρ. 2, του άρθρου 8, του ν.4264/2014), γίνεται στο Τμήμα Αδειών, Εμπορίου και Καταστημάτων, της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Τουρισμού του Δήμου (Γραφείο 10, Μητροπόλεως 46, Βέροια) και στα εξής χρονικά διαστήματα, τις εργάσιμες μέρες και από της 9:00 έως και 13:00, κατά αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους, όπως καθορίσθηκαν με την 339/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου :

  1. Από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, όσοι επαγγελματίες πωλητές έχουν επώνυμο που αρχίζει από Α έως και Ι.
  2. Από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, όσοι επαγγελματίες πωλητές έχουν επώνυμο που αρχίζει από Κ έως και Ξ.
  3. Από την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, όσοι επαγγελματίες πωλητές έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ο έως και Ω.

Σε περίπτωση που κάποιος πωλητής δικαιολογημένα απουσιάσει από το ορισμένο για αυτόν χρονικό διάστημα, μπορεί να καταθέσει τα δικαιολογητικά του σε χρόνο μεταγενέστερο που θα του υποδείξει η υπηρεσία υποδοχής και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31/10/2014.

Σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 14 του Νόμου 4264/2014, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανανέωση των αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών που κατοικούν ή διαμένουν μόνιμα στο Δήμο Βέροιας καθορίζονται ως εξής:

α) Βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.,

β) Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του ασφαλιστικού φορέα,

γ)Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι συνεχίζουν να συντρέχουν στο πρόσωπό του οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας. Σε περίπτωση που εκλείψει ο λόγος χορήγησης της ο αδειούχος οφείλει να το δηλώσει εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών στην αρχή που εξέδωσε την άδεια. Σε περίπτωση παράλειψης, υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

δ) Ε1, Ε3 και εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογικών δηλώσεων για τα τελευταία τρία έτη,

ε) Βεβαίωση άσκησης δραστηριοτήτων από το σύστημα TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων,

στ) πιστοποιητικό υγείας, σύμφωνα με τη με αριθμό Υ1γ/Γ.Π/οικ 35797/2012 (Β΄1199) υπουργική απόφαση,( όπου απαιτείτε )

ζ) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν ασκεί άλλο επάγγελμα ο ίδιος και ότι δεν έχει συνταξιοδοτηθεί λόγω γήρατος ή αναπηρίας από οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα,

η) δικαιολογητικά για την απόδειξη της ιδιότητας του δικαιούχου κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην προκήρυξη.( όπου απαιτείτε )

θ) Τρεις (3) φωτογραφίες και το έντυπο της άδειας.

ι) Δημοτική Ενημερότητα και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

κ) Δελτίο Ταυτότητας

Επιπλέων η υπηρεσία μπορεί να ζητηθεί πρόσθετα δικαιολογητικά διευκρινιστικά των παραπάνω.

Η διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου των υποβληθέντων δικαιολογητικών ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι τις 31/12/2014.

Σε κάθε περίπτωση, όταν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά δεν είναι πλήρη ή δεν αιτιολογούν την ανανέωση της άδειας, η ανανέωση απορρίπτεται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69