tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: "Η διατήρηση της έδρας του Τελωνείου στην Ημαθία είναι αυτονόητη"

vesiropoylos
Την ξεκάθαρη απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που διεξάγονται με σκοπό την υποβάθμιση ή κατάργηση του Τελωνείου Βέροιας, με στόχο να μεταφερθούν οι λειτουργίες του, στο Τελωνείο Σκύδρας, ζήτησε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
 
Ο κ. Βεσυρόπουλος, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, επισημαίνει ότι η παραμονή του Τελωνείου Βέροιας στην Ημαθία επιβάλλεται για αντικειμενικούς λόγους, καθώς  όλες οι επιχειρήσεις το νομού έχουν εξαγωγική δραστηριότητα και σημαντικό κύκλο εργασιών, παρά την κρίση.
 
Επίσης, ο Βουλευτής Ημαθίας, υπογραμμίζει ότι η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα το Τελωνείο Βέροιας, είναι ιδανική ενώ υπάρχει και η δυνατότητα το Τελωνείο Βέροιας να μετεγκατασταθεί στην περιοχή της Κουλούρας, όπου υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα, εξυπηρετώντας την ενοποίηση των Τελωνείων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.
 
Σε δήλωση του ο Βουλευτής Ημαθίας ανέφερε:
 
«Το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι ένα και μοναδικό: η Ημαθία δεν μπορεί να χάσει άλλες δημόσιες δομές, είναι ένας νομός με οικονομική και εξαγωγική δραστηριότητα. Η διατήρηση της έδρας του Τελωνείου στην Ημαθία είναι αυτονόητη, στηρίζεται από όλους τους φορείς».
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69