tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

xatzogloy

Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου στην Ολομέλεια της ΠΟΦΕΕ – Παρούσα η ΕΦΕΕ Ημαθίας

Με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια των Προέδρων της ΠΟΦΕΕ, παρουσία του Διοικητή της ΑΑΔΕ, του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αθηνών, σε μια συνάντηση με έντονο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του λογιστικού και φοροτεχνικού κλάδου.

Στην Ολομέλεια συμμετείχε και η πρόεδρος της ΕΦΕΕ Ημαθίας, Εύα Λιολιοπούλου, η οποία μετέφερε τα ζητήματα και τις ανησυχίες των επαγγελματιών της περιοχής, αναδεικνύοντας την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τέθηκαν επί τάπητος κρίσιμα θέματα που απασχολούν καθημερινά τους λογιστές – φοροτεχνικούς, όπως η αντιστοίχιση των ΚΑΔ, τα προβλήματα στην υποβολή ΑΠΔ στον ΕΦΚΑ, η εφαρμογή του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής, καθώς και η λειτουργία του προγράμματος ΜΙΔΑ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στο ζήτημα της δέουσας επιμέλειας των λογιστών, αλλά και στις ασφυκτικές προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Η ΕΦΕΕ Ημαθίας δήλωσε δυναμικά «παρούσα», επισημαίνοντας ότι συνεχίζει να μεταφέρει τη φωνή των μελών της και να διεκδικεί ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου.

Όπως τονίστηκε, ο βασικός στόχος παραμένει σαφής: η διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών εργασίας, η διαμόρφωση ενός δίκαιου και λειτουργικού θεσμικού πλαισίου, καθώς και η στήριξη όλων των επαγγελματιών, ώστε κανένας συνάδελφος να μη βρεθεί εκτός επαγγέλματος.

Η Ολομέλεια ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, με την κοινή πεποίθηση ότι η συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές βελτιώσεις και σε ένα πιο σταθερό και δίκαιο περιβάλλον για τον κλάδο.

 
 

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

sidiropoulos

studio 69