tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συνεργασία Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας και τη στήριξη των επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τον Βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια. Παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιό του για τη δημιουργία αεροδρομίου cargo διττής χρήσης, με στόχο να αποκτήσει η Ημαθία μια ουσιαστική πύλη logistics που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια, τις εξαγωγές, την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο Υπουργός εξέφρασε θετική στάση ώστε να ξεκινήσουν τα πρώτα βήματα και η ουσιαστική διερεύνηση για την υλοποίηση του έργου, με θεσμικό και τεχνικά τεκμηριωμένο τρόπο, όπως απαιτεί ένα εγχείρημα αυτής της σημασίας.

Η χρονική συγκυρία καθιστά το έργο πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενισχύεται η έμφαση στην ασφάλεια, στην αμυντική ετοιμότητα και στις κρίσιμες υποδομές διττής χρήσης, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών όπως το SAFE και το ReArm.

"Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με σχέδιο, συνεργασία και επιμονή, γιατί η Ημαθία χρειάζεται υποδομές που δημιουργούν προοπτική, στηρίζουν έμπρακτα την παραγωγή και το εμπόριο και αναβαθμίζουν τη δυναμική της περιοχής" αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

sidiropoulos

studio 69