tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου

epimelitirio ima

Μετά το έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και επιχειρηματικές συναντήσεις στην Σμύρνη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.
Οι οργανωτικοί πυλώνες από ελληνικής πλευράς είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Enterprise Greece και αντίστοιχα από τουρκικής πλευράς , το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης με τη σύμπραξη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Αιγαίου (ESIAD).

Οι τομείς στους οποίους θα επικεντρωθούν είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, real estate, η ναυτιλία, οι μεταφορές, οι κατασκευές και τα δομικά υλικά, Logistics και άλλους κλάδους στους οποίους θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον.

Η εν λόγω εκδήλωση θα εστιάσει στο δίπολο, αφ' ενός διμερούς εμπορίου, με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, και αφ' ετέρου επενδύσεις με ειδικότερους στόχους την προσέλκυση τούρκικων επενδύσεων στην Ελλάδα, επενδύσεις σε Τουρκία, σε τομείς όπως π.χ ενέργεια, νέες τεχνολογίες, καθώς και την διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες-μέλη θα πρέπει, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και στην συνέχεια να την υποβάλουν ως τις 30 Ιουλίου στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ή στο Enterprise Greece. Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον διαδικτυακό τόπο agora (http: www.agora.mfa.gr.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69