BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ξενοδοχείο «Βέρμιον»: Μπαίνει σύντομα στις διαδικασίες εκμίσθωσης

Ο Νίκος Μάντζιος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, ανακοίνωσε μια σημαντική εξέλιξη για τον τουριστικό κλάδο της περιοχής, μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ Α 161, της 11ης Οκτωβρίου 2024, που περιλαμβάνει τον νόμο 5143/2024 με τίτλο «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις».

Στο Άρθρο 27 του νόμου, προβλέπεται η μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας δημοτικών επιχειρήσεων που έχουν εκκαθαριστεί στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.). Στο πλαίσιο αυτό, η συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου Η.Π. Νάουσας υπό τη διοίκηση του κ. Νίκου Κουτσουγιάννη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, άνοιξε τον δρόμο για την εκμίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου «Βέρμιον».

Το ξενοδοχείο «Βέρμιον», που βρίσκεται στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, σε μια περιοχή φυσικού κάλλους και υψηλής επισκεψιμότητας, αναμένεται να προσθέσει 150 κλίνες στην τουριστική υποδομή της Ημαθίας. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον τοπικό τουρισμό και την οικονομία, καθιστώντας την περιοχή ακόμα πιο ελκυστική για επισκέπτες.

"Η συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου Η.Π. Νάουσας του κ Ν. Κουτσουγιάννη  με το υπουργείο εσωτερικών  άνοιξε το δρόμο ώστε το εμβληματικό ξενοδοχείο «Βέρμνιον» σύντομα  να μπει στις διαδικασίες εκμίσθωσης" δήλωσε ο κ. Μάντζιος.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69