tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Έναρξη διμήνου απόσταξης για μικρούς αποσταγματοποιούς στο Νομό Ημαθίας

Το δίμηνο απόσταξης για τους μικρούς αποσταγματοποιούς του Νομού Ημαθίας για την περίοδο 2024-2025 καθορίστηκε με την απόφαση της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Το διάστημα ορίζεται ως εξής:

Έναρξη: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Λήξη: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024

Εξαιρέσεις:

Για τις Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.) Τριλόφου, Φυτειάς, Δάσκιου, Ριζωμάτων του Δήμου Νάουσας (εκτός της Τ.Κ. Ροδοχωρίου), το δίμηνο απόσταξης καθορίζεται από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 έως και τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024.

Διαδικασίες και Δικαιολογητικά:

Κάτοχοι κληματαριών: Δεν απαιτείται βεβαίωση από τις ΔΑΟΚ ή από τον οικείο Δήμο. Θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά μια υπεύθυνη δήλωση με τη θέση της κληματαριάς και την ποσότητα των πρώτων υλών.

Κάτοχοι αμπελουργικών εκτάσεων: Θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής δήλωσης συγκομιδής από το πληροφοριακό σύστημα του ΥΠΑΑΤ που θα αποδεικνύει την ιδιότητα του παραγωγού, τη θέση, την έκταση του κτήματος και την ποσότητα των πρώτων υλών.

Υποχρεώσεις Κατόχων Αμβίκων:

Οι κάτοχοι αμβίκων πρέπει, κατά την αποσφράγισή τους, να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει ότι γνωρίζουν τους νόμους σχετικά με τη λειτουργία του άμβικα εκτός αδειοδοτημένων περιόδων. Τονίζεται ότι η λειτουργία του άμβικα χωρίς άδεια αποτελεί σοβαρή παράβαση και μπορεί να επιφέρει κυρώσεις, όπως κατάσχεση του άμβικα και των προϊόντων, σύμφωνα με τον ν. 2969/2001 (Α’ 281).

Η έγκαιρη και σωστή τήρηση των διαδικασιών είναι απαραίτητη για την αποφυγή παραβάσεων και την ομαλή διεξαγωγή του διμήνου απόσταξης στον Νομό Ημαθίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69