tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

5 + 1 λόγοι για να γράψετε το παιδί σας στα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού

Η επιλογή να εγγραφεί ένα παιδί στα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού μπορεί να αποδειχθεί μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να πάρει ένας γονέας. Παρακάτω καταγράφουμε τους λόγους που καθιστούν αυτή την επιλογή τόσο σημαντική και επωφελή για τους μικρούς μαθητές.

1. Καθημερινή υποστήριξη στην κατανόηση των μαθημάτων του σχολείου

Στα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού τα παιδιά λαμβάνουν καθημερινή βοήθεια στην κατανόηση των μαθημάτων που έχουν για το σχολείο. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί βοηθούν τους μαθητές να λύσουν τις απορίες που τυχόν τους δημιουργούνται κατά το διάβασμά τους και να κατανοήσουν σε βάθος όλη την ύλη που διδάσκονται. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται όλες οι προϋποθέσεις για πολύ καλές σχολικές επιδόσεις.

2. Υιοθέτηση σωστών μεθόδων μελέτης

Στα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού τα παιδιά από μικρή ηλικία «μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν», εφαρμόζοντας αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνικές μελέτης. Μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους, να προετοιμάζονται για τα διαγωνίσματα, να παραμένουν συγκεντρωμένα στο διάβασμά τους και να διαχειρίζονται τον χρόνο τους. Επιπρόσθετα, στις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού τα παιδιά υλοποιούν ειδικά τεστ, με τα οποία εντοπίζουν επακριβώς τον μαθησιακό τους τύπο και βάσει αυτού διαβάζουν με τον τρόπο που μαθαίνουν ευκολότερα. Αυτές οι δεξιότητες είναι ανεκτίμητες και θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη σχολική πορεία, αλλά θα τους είναι χρήσιμες και στη ζωή τους.

3. Εξατομικευμένη υποστήριξη στο διάβασμα

Σε αντίθεση με τη σχολική τάξη, όπου ένας δάσκαλος πρέπει να διαχειριστεί πολλούς μαθητές ταυτόχρονα, τα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού είναι ολιγομελή και υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένης υποστήριξης κάθε μαθητή.

4. Ενίσχυση αυτοπεποίθησης και μείωση του άγχους

Η ασφάλεια που νιώθει ένας μικρός μαθητής που υποστηρίζεται στη μελέτη του και οι καλές επιδόσεις του στο σχολείο ενισχύουν την αυτοπεποίθησή του και αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσει να προσπαθεί και να βελτιώνεται συνεχώς. Επίσης, τα παιδιά λαμβάνοντας καθοδήγηση στο διάβασμα τους, νιώθουν ότι προετοιμάζονται σωστά και περιορίζουν το άγχος που μπορεί να έχουν για τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

5. Προετοιμασία για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Τα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού δεν έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη βοήθεια στο καθημερινό διάβασμα. Προετοιμάζουν τα παιδιά για τις προκλήσεις που θα συναντήσουν στη σχολική τους διαδρομή στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και δημιουργούν στέρεες βάσεις για σπουδαίες ακαδημαϊκές επιδόσεις στο μέλλον.

+ 1. Υποστήριξη των Γονέων

Τέλος, τα Τμήματα Μελέτης Δημοτικού προσφέρουν σημαντική υποστήριξη και στους γονείς. Οι γονείς αισθάνονται ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαιδευτική υποστήριξη και ότι βρίσκονται σε καλά χέρια. Αυτό τους επιτρέπει να επικεντρωθούν σε άλλες πτυχές της ανατροφής και της καθημερινής ζωής των παιδιών τους, χωρίς να εμπλέκονται στη μελέτη τους, ένα διαχρονικό σημείο τριβής μεταξύ γονέων και παιδιών.

Καταλήγοντας, μπορούμε να πούμε ότι επενδύοντας στην εκπαιδευτική υποστήριξη των παιδιών από μικρή ηλικία, τους εξασφαλίζετε όλα τα εφόδια για μία επιτυχή πορεία στο σχολείο και στη ζωή του.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο:

  • Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 23
  • Τηλέφωνο: 2331020013
  • Ιστοσελίδα: https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/
  • Διεύθυνση Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69