tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πραγματοποίηση των εργαστηρίων 'Χώροι Εκπαίδευσης Του 21ου Αιώνα' & 'Η Σημασία Της Καλής Ψυχικής Υγείας' στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας

Στο πλαίσιο της διάχυσης προγράμματος Erasmus+ KΑ121-Διαπιστευμένα σχολεία, υλοποιήθηκαν στον χώρο του 3ου ΓΕ.Λ Βέροιας την Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2024 τα εργαστήρια με θέματα:

"Χώροι Εκπαίδευσης του 21ου Αιώνα" και "Η σημασία της καλής Ψυχικής Υγείας". Το πρώτο το επιμελήθηκαν οι κυρίες Λαζοπούλου Ελισάβετ και Παυλίδου Δέσποινα Despoina Pavlidou και το δεύτερο ο Υποδιευθυντής κ.
Νικόλαος Μπακόλας και η κυρία Γκιπατίδου Ματίνα Matina Gipatidou.

Οι εισηγητές συνάδελφοι διέχυσαν στους συναδέλφους, που ενδιαφέρθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή, τις γνώσεις που πήρανε από τη συμμετοχή τους σε επιμορφώσεις του Europass Teacher Academy στις πόλεις Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

Η ανωτέρω δράση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας Διασχολικού Δικτύου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης κοινοτήτων μάθησης στα Σχολεία και γίνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Τα εργαστήρια παρακολούθησαν ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Βασίλειος Δαβόρα.

Η κ. Δέσποινα Παυλίδου επιμελήθηκε με τη βοήθεια των εισηγητών, την ανωτέρω δράση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69