tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δημοτικό Σχολείο Πλατέος: Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning βραβεύτηκε με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Το Δημοτικό Σχολείο Πλατέος υλοποίησε κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024 ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με θέμα την κομποστοποίηση στο σχολείο και τη μεταμόρφωση των σχολικών κήπων. Στόχος του προγράμματος ήταν η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων σε βιώσιμες πρακτικές, καθώς και η ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής όλων με έμφαση στη συνεργασία, την επικοινωνία, την ενσυναίσθηση και την ανάληψη ευθύνης.

Στην υλοποίηση του έργου συμμετείχαν τέσσερα σχολεία από Τουρκία, Ισπανία, Σικελία και Ελλάδα. Καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, τα συμμετέχοντα σχολεία οργάνωσαν καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την κομποστοποίηση, διοργάνωσαν αειφορικά παιχνίδια, εργάστηκαν στους σχολικούς κήπους, φύτεψαν δένδρα, λουλούδια, και καλλιέργησαν βότανα και μυρωδικά. Επίσης, μοιράστηκαν εμπειρίες συζητώντας και παρουσιάζοντας τις χώρες και τα σχολεία τους.

Σήμερα, το Δημοτικό Σχολείο Πλατέος δέχτηκε την επιβράβευση της Εθνικής Υπηρεσίας Αξιολόγησης. Η απονομή της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας του Έργου αποτελεί κίνητρο για την συνέχιση της δημιουργικής προσπάθειας, με στόχο την αναβάθμιση των σχολικών κήπων και την προώθηση ενός καλύτερου κόσμου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69