tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

ΣΕΠΕ Ημαθίας: Απαίτηση για άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και καταγγελία πειθαρχικών διώξεων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ημαθίας κατέθεσε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ομαδικές αιτήσεις από 29 νεοδιόριστους του 2020 και 2021, ζητώντας την άμεση υπογραφή και έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησής τους. Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας υπογράμμισε ότι η άρνηση υπογραφής είναι παράνομη, δεδομένης της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που δικαιώνει νεοδιόριστους στην περίπτωση της ΔΙ.Π.Ε. Δυτικής Αττικής.

Το ΣΕΠΕ Ημαθίας απαίτησε την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης και τον τερματισμό της εργασιακής αβεβαιότητας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Επίσης, τόνισαν ότι οι νεοδιόριστοι έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την προώθηση της αντιπαιδαγωγικής αξιολόγησης, έναν αγώνα που θα συνεχίσουν να δίνουν ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Το ΣΕΠΕ Ημαθίας, μαζί με τη ΔΟΕ, δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς με κάθε μέσο και προειδοποίησαν ότι η μη υπογραφή των πράξεων μονιμοποίησης θα οδηγήσει σε συλλογική νομική προσφυγή. Επιπλέον, κατήγγειλαν τις πειθαρχικές διώξεις απεργών εκπαιδευτικών, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή στην απεργία-αποχή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και δεν συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69