tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ολοκληρώθηκαν οι ορκωμοσίες νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας

Σε έντονα συγκινητικό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι ορκωμοσίες των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Οι νέοι εκπαιδευτικοί, που πρόκειται να αναλάβουν το έργο της εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης των μαθητών, έδωσαν τον όρκο τους, ξεκινώντας μια νέα σελίδα στην επαγγελματική τους πορεία.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Ευθυμία Γώτη, καλωσόρισε θερμά τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για τον μόνιμο διορισμό τους. Στην ομιλία της, τόνισε τον θεμελιώδη ρόλο του εκπαιδευτικού στη μαθησιακή διαδικασία, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση των μαθητών και στη δημιουργία υπεύθυνων πολιτών.

Η κα Γώτη, με λόγια γεμάτα συγκίνηση και υπερηφάνεια, ευχήθηκε στους νέους εκπαιδευτικούς κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία, υπογραμμίζοντας την αξία της διδασκαλίας και τον αντίκτυπό της στην κοινωνία. Η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε με ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον, καθώς οι νέοι εκπαιδευτικοί ετοιμάζονται να αναλάβουν τις θέσεις τους στα σχολεία της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69