tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ανησυχία για την κατάργηση τμήματος στο 5ο Νηπιαγωγείο Βέροιας: Ενημερωτική συνάντηση του ΣΕΠΕ Ημαθίας με τους αιρετούς

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ημαθίας, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και των δύο αιρετών στο ΠΥΣΠΕ Ημαθίας.

Στη συνάντηση αυτή, συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Χατζησάββας, η Γενική Γραμματέας κ. Άννα Κοκοζίδου, η Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Γκόγκα, καθώς και τα μέλη κ. Μιχαήλ Κελεπούρης και κ. Ιωάννης Τσεχελίδης. Από πλευράς των αιρετών, παρόντες ήταν ο κ. Αντώνιος Βασιλείου και ο κ. Σωτήριος Σταμάτης.

Θέματα συνάντησης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αιρετοί κ. Βασιλείου και κ. Σταμάτης εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με την κατάργηση τμήματος στο 5ο Νηπιαγωγείο Βέροιας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, δεν είχαν καμία επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα και πληροφορήθηκαν για την κατάργηση μόνο μέσω της ανακοίνωσης του ΣΕΠΕ.

Επιπλέον, σχετικά με την πιθανή λίστα συγχωνεύσεων και καταργήσεων τμημάτων, που ανέφερε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Ε.) Ημαθίας κ. Γώτη, κατά την πρόσφατη παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. του Συλλόγου, οι αιρετοί δήλωσαν πως δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση και αγνοούν την ύπαρξη μιας τέτοιας λίστας.

Δεσμεύσεις και επόμενα βήματα

Οι αιρετοί δεσμεύτηκαν να ζητήσουν επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα της κατάργησης του τμήματος στο 5ο Νηπιαγωγείο Βέροιας στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ημαθίας. Παράλληλα, υποσχέθηκαν πως θα ενημερώσουν άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕ Ημαθίας για τυχόν εξελίξεις ή νέα δεδομένα σχετικά με τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων.

Η συνάντηση ανέδειξε τη σημασία της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των εκπαιδευτικών αρχών, καθώς και τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και των αιρετών, για την προστασία των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69