tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Erasmus: Διάκριση για το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας

Το πρόγραμμα Erasmus+ του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας με τίτλο « Έξυπνο τρόφιμο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις /Smart food adapted to modern dietary trends» διακρίθηκε από το Ι.Κ.Υ. και περιλαμβάνεται στις ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑ1 ΚΑΙ ΚΑ2 2023 στον Τομέα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ / VET.

H έκδοση συγκεντρώνει μια σειρά από παραδείγματα καλών πρακτικών σχεδίων Erasmus+ που ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου (2014-2020), καθώς και της τρέχουσας (2021-2027).

Τα σχέδια έλαβαν υψηλή βαθμολογία και επελέγησαν ώστε να παρουσιάσουν τις δράσεις που υλοποίησαν, καθώς και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που ελπίζουμε να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και να χρησιμοποιηθούν και από άλλους φορείς.

Οι μαθητές των Τομέων Γεωπονίας -Υγείας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας μετά τη λήξη της κινητικότητας στη Βαρκελώνη μέσα  από τις δράσεις «Βιβλίο συνταγών» και «Παρασκευή λειτουργικού τροφίμου- τραχανάς και χυλοπίτες  χωρίς λακτόζη» (παραδοτέα), καταδείχθηκε η απόκτηση συνείδησης κατανάλωσης τροφίμων, η βελτίωση των επαγγελματικών τους προσόντων και η ανάπτυξη της αυτοεικόνας τους και της αυτοεκτίμησής τους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69