BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Γιατί οι γνώσεις προγραμματισμού & της τεχνητής νοημοσύνης είναι απαραίτητες;

Στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, οι γνώσεις προγραμματισμού και τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι πλέον πολυτέλεια – είναι αναγκαιότητα. Αν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για να αποκτήσετε αυτές τις δεξιότητες (ειδικά οι μαθητές και νεαροί σε ηλικία), εδώ είναι οι λόγοι που θα σας πείσουν:

1. Μέλλον χωρίς όρια

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επενδύουν στην τεχνητή νοημοσύνη και τον προγραμματισμό για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα. Οι γνώσεις σε αυτούς τους τομείς ανοίγουν πόρτες σε αμέτρητες ευκαιρίες καριέρας και εξασφαλίζουν ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.

2. Ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων

Ο προγραμματισμός δεν αφορά μόνο τη δημιουργία κώδικα. Προάγει τη λογική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και την αναλυτική προσέγγιση. Αυτές οι δεξιότητες είναι απαραίτητες σε κάθε επάγγελμα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας.

3. Επίδραση στην κοινωνία

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Από την υγειονομική περίθαλψη μέχρι την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, οι εφαρμογές της ΑΙ είναι ατελείωτες. Μαθαίνοντας να δημιουργείτε και να ελέγχετε αυτές τις τεχνολογίες, μπορείτε να συμβάλλετε σε λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

4. Προστασία και αξιοποίηση δεδομένων

Σε μια εποχή όπου τα δεδομένα είναι ο νέος χρυσός, η κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης και του προγραμματισμού σας επιτρέπει να προστατεύετε και να αξιοποιείτε πολύτιμες πληροφορίες. Οι δεξιότητες αυτές είναι κρίσιμες για την ασφάλεια των πληροφοριών και την ανάπτυξη στρατηγικών που μεγιστοποιούν την απόδοση των δεδομένων. Επιπλέον ανοίγονται επαγγελματικές ευκαιρίες για τους επιστήμονες των δεδομένων (Data Scientists).

5. Δημιουργία καινοτόμων λύσεων

Εάν έχετε ποτέ ονειρευτεί να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή, να αναπτύξετε ένα παιχνίδι ή να επινοήσετε μια καινοτόμα τεχνολογία, οι γνώσεις προγραμματισμού και ΑΙ είναι το κλειδί. Η φαντασία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, και το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας.

Σε 2 εβδομάδες ξεκινάει το summer school!

Μην χάνετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της τεχνολογικής επανάστασης. Το θερινό σχολείο προγραμματισμού & τεχνητής νοημοσύνης σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις πολύτιμες δεξιότητες από τους καλύτερους στον τομέα. Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς το μέλλον!

Για πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε μας εδώ:

Ή μπείτε στην φόρμα για άμεση εγγραφή χωρίς οικονομική επιβάρυνση εδώ:

https://forms.gle/51xAb2Hz6rnTGjz17

Το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι στα 60€ με δυνατότητα εκπτώσεων σε πακέτα με αδέρφια/φίλους και τρίτεκνους/πολύτεκνους ή ανέργους. Δώστε στα παιδιά σας τα εφόδια του μέλλοντος που αδυνατεί το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα να παρέχει.

Ο κόσμος της τεχνολογίας σας περιμένει!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69