tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Πέθανε ο πρώην διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών ο πρώην διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 7.30μμ στον Στενήμαχο .

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Δευτεροβάθμια αναφέρει:

"Ο θάνατος του φίλου, συναδέλφου και συνεργάτη θανάση Παπαδόπουλου αφήνει συντετριμμένη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Θανάσης, γιατί έτσι τον γνωρίζουμε όλοι, δήλωνε πάντα παρών όπου υπήρχε ανάγκη και με προθυμία και ζήλο υπηρετούσε την δημόσια εκπαίδευση. Η καλοσύνη του, η ψυχική γενναιοδωρία του, το χαμόγελό του και η έμπρακτη έγνοιά του για μαθητές και συναδέλφους είναι τα χαρακτηριστικά που όλοι μνημονεύουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όντας πεπεισμένοι ότι στην εκτίμηση του θρέφουμε στο πρόσωπο του πατέρα, συζύγου, αδερφού και υιού τους, θα βρουν μια μικρή παρηγοριά. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.

Αιωνία του η μνήμη".

Συλλυπητήρια μήνυμα Γυμνασίου Κοπανού

"O σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Κοπανού με συντριβή αναγγέλει τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας Διευθυντή Αθανάσιου Παπαδόπουλου. Ο θάνατός του είναι τεράστιο πλήγμα για την εκπαιδευτική μας κοινότητα και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γονείς, στον αδελφό του, στα τέκνα και στη σύζυγό του και προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του.

Αιωνία του η μνήμη".

Συλλυπητήρια μήνυμα από την Ένωση Θεολόγων

"Η Ένωση Θεολόγων Νομού Ημαθίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Αθανάσιου Παπαδόπουλου προς την οικογένεά του και τους οικείους του. Ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος υπήρξε δραστήριο μέλος της Ένωσης μας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου μας. Η απώλεια του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον κλάδο μας και γενικότερα για τον χώρο της εκπαίδευσης της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς ο Αθανάσιος υπηρέτησε με αγάπη, δικαιοσύνη και ειλικρινές ενδιαφέρον το λειτούργημά του. Θα μας λείψει η ευγένεια του και ο διακριτικός και καλοσυνάτος του χαρακτήρας.

Ο καλός Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων".

Συλλυπητήριο της ΕΛΜΕ

"Η EΛΜΕ Ημαθίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου, Θανάση Παπαδόπουλου. Διετέλεσε επί χρόνια αιρετό μέλος στο ΠΥΣΔΕ και υπηρέτησε ως διευθυντής Β΄/Θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

Αντί στεφάνου θα καταθέσει ένα ποσό ως δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος στα "Παιδιά της Άνοιξης".

Η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών

"Η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και τον ανείπωτο πόνο των μελών της για τον αδόκητο θάνατο του εξαιρετικού συναδέλφου κι εγκάρδιου φίλου Παπαδόπουλου Αθανάσιου.

Η προσφορά του Θανάση στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας δεν μπορεί να αποτυπωθεί πλήρως με λέξεις. Το πάθος, η ηγετική του φυσιογνωμία, η ενσυναίσθηση και η βαθιά συναδελφική του αντίληψη κάνουν όλους εμάς περήφανους που τον συναναστραφήκαμε και μας ενέπνευσε. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι έχαιρε σεβασμού και στήριξης από ανθρώπους άλλων παρατάξεων. 

Είχε πολλά ακόμα να προσφέρει, ωστόσο δεν πρόλαβε. Η σκέψη μας είναι με την υπέροχη οικογένειά του. 

Καλό Παράδεισο.. 

Αιωνία η οδός, η πορεύει σήμερον..

Συγκλονισμένοι....Οι συναγωνιστές σου".

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69