tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Αναμένεται η πρόσκληση ενδιαφέροντος εργαζομένων στην αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Γνώση Α.Ε. ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Αναμένουμε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για όλους τους εργαζομένους του Ιδιωτικού τομέα, που αφορά σε Προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για την αναβάθμιση Πράσινων δεξιοτήτων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα θεωρητικής Κατάρτισης συνολικής διάρκειας 80 ωρών, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5€/ώρα κατάρτισης. 

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και οι υπόλοιπες 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σκοπός του έργου αποτελεί κυρίως η αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων  μισθωτών του Ιδιωτικού Τομέα, η βελτίωση τόσο των ωφελουμένων εργαζόμενων μισθωτών όσο και η διατήρηση των θέσεων εργασίας στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. 

Το έργο θα υλοποιηθεί με την διαδικασία της παροχής Επιταγών Κατάρτισης (vouchers) προς τους ωφελούμενους, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω δημόσιας πρόσκλησης της ΔΥΠΑ.

Δικαίωμα Συμμετοχής  έχουν όσοι

  • Είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα 
  • Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών 
  • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης 

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που το απολυτήριο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.     

Οι εργαζόμενοι που θα εγγραφούν στο Μητρώο Ωφελουμένων της παρούσης, θα πρέπει να είναι εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη φάση υποβολής της αίτησης και κατά τη φάση έναρξης του τμήματος.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69