tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ξεκλειδώστε τις τεχνολογικές ικανότητες των παιδιών σας αυτό το καλοκαίρι: Σας περιμένουμε στο 1ο Code & AI summer School της Meta-morphosis Academy!

Μήπως το παιδί σας είναι ο επόμενος Zuckerberg (Facebook) ή ο Bill Gates (Microsoft); Μήπως έχει τη δημιουργικότητα ή την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων του Steve Jobs (Apple);

Στη Meta-morphosis Academy, πιστεύουμε πως η νέα γενιά έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις επόμενες τεχνολογικές καινοτομίες και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τους μαθητές/τριες μας, να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους αξιοποιώντας με παραγωγικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες!

Το διδακτήριό μας καινοτομεί ξανά και φέρνει ένα θερινό σχολείο, μακριά από τα στενά πλαίσια των σχολικών μαθημάτων.

Γιατί να επιλέξετε το θερινό μας σχολείο Προγραμματισμού & Τεχνητής νοημοσύνης;

  1. Διασκεδαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα σπουδών: Το εβδομαδιαίο θερινό μας σχολείο στοχεύει να κάνει την εκμάθηση του προγραμματισμού μία ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία! Με τη χρήση διαδραστικών εργασιών και την επίλυση δημιουργικών προβλημάτων, οι μαθητές θα παραμένουν ενεργοί και ευδιάθετοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαλέξεων.
  2. Άρτια διαμορφωμένος χώρος διδασκαλίας: Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε έναν δροσερό, μοναδικό τεχνολογικά ανανεωμένο χώρο στη Βέροια, σε ομάδες των 4 ατόμων μέγιστο, έτσι ώστε να ενισχύεται η ομαδικότητα και η αμεσότητα με τον καθηγητή.

meta pc 1

meta hght

  1. Παραγωγική αξιοποίηση του χρόνου: Μέσω του θερινού σχολείου μας, τα παιδιά αξιοποιούν ποιοτικά τον ελεύθερό τους χρόνο και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν σωστά τις νέες τεχνολογίες μακριά από περισπάσεις και λύνοντας πραγματικά προβλήματα, με βάση το επίπεδό τους.
  2. Ανάπτυξη Real-world δεξιοτήτων: Ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, όπου το εργασιακό περιβάλλον μεταβάλλεται ριζικά και η γνώση προγραμματισμού είναι κομβικής σημασίας. Οι σπουδαστές του σχολείου μας θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες σε εργαλεία και τεχνικές, που χρησιμοποιούνται ήδη από επαγγελματίες της τεχνολογίας.
  3. Διδάσκοντες παθιασμένοι στο αντικείμενο: Οι υπεύθυνοι των μαθημάτων του θερινού σχολείου, έχουν αγάπη για το αντικείμενο και αυτό μεταφέρεται και στους μαθητές τους! Όντας οι ίδιοι συνεχώς εξελισσόμενοι στο αντικείμενο, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα αποτελέσουν και καλό παράδειγμα για τους σπουδαστές!
  4. Χτίσιμο αυτοπεποίθησης & δημιουργικότητας: Ο προγραμματισμός δεν είναι ένα ψυχρός τομέας. Σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη & αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες του προγραμματιστή να μπορεί να επιλύσει προβλήματα. Οι σπουδαστές μας θα μάθουν να υλοποιούν τις ιδέες τους και να τις μετατρέπουν σε πραγματικότητα καλλιεργώντας τη φαντασία τους!
  5. Ανακάλυψη κρυφών ταλέντων: Μέσω των διαλέξεων μπορεί οι μαθητές/τριες να ανακαλύψουν ικανότητες που δεν ήξεραν ότι έχουν.
  6. Θεμέλια για το μέλλον: Η ανάγκη για έμπειρους και ικανούς προγραμματιστές είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Με το να ξεκινήσουν νωρίς, τα παιδιά σας θα έχουν ένα σαφές προβάδισμα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας & σίγουρες ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας.

Τι προσφέρουμε;

Πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων, πολλών επιπέδων: Είτε το παιδί σας έχει μία μικρή εμπειρία είτε δεν έχει καθόλου, έχουμε προσαρμοσμένα προγράμματα για όλες τις ανάγκες. Από βασικές αρχές προγραμματισμού μέχρι και αυτόνομη ανάπτυξη project, διαθέτουμε μία ποικιλία επιλογών για όλους!

Σύνολο 12 διδακτικών ωρών + ΔΩΡΟ όλο το εκπαιδευτικό υλικό του θερινού σχολείου!

Τον καλύτερο χώρο διδασκαλίας: Φτιάξαμε με αγάπη ένα διδακτήριο πρότυπο, με υψηλά ακαδημαϊκά στάνταρ, τεχνολογικά ανεπτυγμένο και με έμφαση σε χαρακτηριστικά που εμπνέουν και βοηθούν στη συγκέντρωση ενός/μίας μαθητή/τριας.

Πρακτικά project: Οι μαθητές θα εργαστούν σε πραγματικά προβλήματα κώδικα. Δεν θα μάθουν μόνο να κωδικοποιούν αλλά θα δουν και τα απτά αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Συνεργατικό περιβάλλον: Η ομαδική εργασία είναι μια ζωτικής σημασίας δεξιότητα στην τεχνολογία και στον εργασιακό χώρο. Οι μαθητές μας συνεργάζονται σε όλα τα project, μαθαίνοντας να επικοινωνούν και να επιλύουν προβλήματα από κοινού, όπως ακριβώς στον πραγματικό κόσμο.

meta diadrastikos

Ένα ελαφρύ & υγιές γεύμα, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων: Διότι ως γνωστόν η δημιουργική σκέψη ανοίγει και την όρεξη!

Συνεχή επικοινωνία & συνεργασία με τον καθηγητή: Ακόμα και μετά το πέρας του θερινού σχολείου!

Έκπτωση στα δίδακτρα των σχολικών μαθημάτων της νέας χρονιάς: Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο θερινό σχολείο, λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση για τα δίδακτρα των σχολικών μαθημάτων για την εγγραφή τους τη νέα χρονιά στο διδακτήριό μας!

Όλα αυτά στην τιμή προσφοράς των 60€ !

Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι μαθητές/τριες;

Ένα τυπικό laptop που θα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, τη γραφή κώδικα & την εγκατάσταση των απαραίτητων προγραμμάτων…και εννοείται μπόλικη όρεξη για ανακάλυψη και δημιουργία!

(Σε περίπτωση που δεν έχουν δικό τους laptop, υπάρχει δυνατότητα παροχής από το διδακτήριο για μέχρι 2 άτομα ανά τμήμα)

Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες κερδίζουν έκπτωση στα δίδακτρα της νέας χρονιάς για τα σχολικά τους μαθήματα!

Οι εγγραφές για αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησαν!

Μην αφήσετε τα παιδιά σας να χάσουν αυτή την ευκαιρία παραγωγικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους και της ανάπτυξης των τεχνολογικών δεξιοτήτων και ταλέντων!

Το θερινό μας σχολείο είναι το κατάλληλο μέρος για νέα μυαλά να ερευνήσουν, να καινοτομήσουν & να αναπτυχθούν!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάντε εγγραφή τώρα και δωρίστε στο παιδί σας το λαμπρό μέλλον της τεχνολογίας!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο εξής link:

https://forms.gle/zwif7PZbxPRYDq5h7

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και τις εγγραφές καλέστε μας στο σταθερό 23311 81349 & στο κινητό 6908862027 (viber) ή και ηλεκτρονικά στο e-mail μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας και από κοντά στη διεύθυνση 16ης Οκτωβρίου 26 (Δίπλα στο Φιλίππειο γυμναστήριο)

Ποιος ξέρει; Ίσως το παιδί σας φτιάξει το νέο Facebook….

Ακολουθήστε μας και στα social media:

Instagram: @meta_morphosis.academy

Facebook: Meta-morphosis Academy

Youtube: Metamorphosis Academy

Tiktok: Meta-morphosis Academy

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69