tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: Εγγραφές Θερινών Τμημάτων μέχρι 17 Ιουνίου

Με τα Θερινά Τμήματα Γυμνασίου οι μαθητές αξιοποιούν το καλοκαίρι προς όφελος της εκπαιδευτικής τους πορείας. Καλύπτουν τα κενά των προηγούμενων τάξεων και ξεκινούν τον Σεπτέμβριο από την καλύτερη αφετηρία.

Ειδικά για τους μαθητές που ολοκληρώνουν την Γ΄ Γυμνασίου, τα Θερινά Τμήματα είναι καθοριστικής σημασίας για την ομαλή τους μετάβαση στο Λύκειο. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν το Λύκειο με στέρεες βάσεις και χωρίς κενά και για τον λόγο αυτό τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τα Θερινά Τμήματα της Α΄ Λυκείου, με μόνη υποχρέωση την προεγγραφή για τα Χειμερινά Τμήματα, που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Για τους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Α΄ Λυκείου, στα Θερινά Τμήματα της Β΄ Λυκείου εμπεδώνουν με βάσει τον Προσανατολισμό Σπουδών που έχουν επιλέξει τη σχετική ύλη και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο τη διετή τους προετοιμασία για τις Πανελλαδικές.

Για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ΄ Λυκείου, η θερινή προετοιμασία είναι μία αυτονόητη επιλογή. Με τα Θερινά Τμήματα της Γ΄ Λυκείου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την ύλη των εξετάσεων τον Φεβρουάριο και να απομείνει επαρκής χρόνος για πολλές και οργανωμένες επαναλήψεις.

Γιατί να επιλέξετε τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς;

Γιατί επιλέγετε το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς και εξασφαλίζετε:

  • Τους καλύτερους καθηγητές, οι οποίοι επιλέγονται από το Ακαδημαϊκό Τμήμα του Ομίλου και εκπαιδεύονται και αξιολογούνται διαρκώς.
  • Το μάθημα στο τραπέζι, μια πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας που φέρνει καθηγητές και μαθητές πιο κοντά, προάγοντας την αλληλεπίδραση και την αποτελεσματική μάθηση.
  • Πραγματική προσομοίωση εξετάσεων, καθώς οι μαθητές όλων των φροντιστηρίων του δικτύου μας, με 88 φροντιστήρια πανελλαδικά, εξετάζονται σε κοινά θέματα, την ίδια ημέρα και ώρα που διαμορφώνονται από το Ακαδημαϊκό Τμήμα και δεν τα γνωρίζουν οι καθηγητές τους. Λαμβάνοντας τη βαθμολογία τους, ενημερώνονται ταυτόχρονα και για τον μέσο όρο όλων των μαθητών του Ομίλου στο αντίστοιχο μάθημα και αποκτούν με αυτόν τον τρόπο των ρεαλιστική εικόνα για την πραγματική αξία του βαθμού τους.
  • Τον Σύμβουλο Καθηγητής σας, ο οποίο παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, βοηθώντας τους μαθητές στη μελέτη τους, στην οργάνωση του διαβάσματός τους και στην τελική επίτευξη των στόχων τους.
  • Μάθημα με τα Βιβλία Επιτυχιών, τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, που χαρακτηρίζονται από επιστημονική αρτιότητα, στηρίζονται στην πολυετή διδακτική μας εμπειρία και εμπλουτίζονται και βελτιώνονται συνεχώς.

Η παιδαγωγική ευαισθησία, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή για μαθητές που στοχεύουν στην αριστεία.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξασφαλίστε μία θέση στα Θερινά μας Τμήματα!

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο:

  • Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 23
  • Τηλέφωνο: 2331020013
  • Ιστοσελίδα: https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/
  • Διεύθυνση Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69