tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

«Απλώνω ευτυχία»: Δράση επτά δημοτικών σχολείων της Ημαθίας

"«Δυναμώνουμε τη Φλόγα» κι ευαισθητοποιούμε τα παιδιά του τόπου μας.

Επτά Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας αναρωτήθηκαν τι είναι ευτυχία, πού τι βρίσκουμε και πώς την κατακτούμε και «Άπλωσαν Ευτυχία» στον κάμπο της Βέροιας. Εκατοντάδες μπλουζάκια, ζωγραφισμένα από τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Αγίου Γεωργίου, Αγίας Μαρίνας-Τριλόφου, Μονοσπίτων-Χαρίεσσας, Ξεχασμένης, 1ο Μελίκης, 7ο Βέροιας και 8ο Βέροιας, απλώθηκαν κατά τη διάρκεια της Άνοιξης πάνω στο καταπράσινο γρασίδι και τις ανθισμένες ροδακινιές στέλνοντας μήνυμα χαράς κι ελπίδας. Τα παιδιά των σχολείων μας συζήτησαν και έμαθαν για την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού καθώς και τη δύναμη που έχουν όταν όλα μαζί παλεύουν και αγωνίζονται για έναν κοινό σκοπό, για ένα κοινό όραμα.

Η αξία της ευτυχίας κάνει τον αγώνα για την επίτευξή της σπουδαίο και μοναδικό. Οι δυσκολίες πολλές αλλά, όταν όλοι θέλουν, θεριεύει η Φλόγα και η ευτυχία πλημμυρίζει τις ζωές και τις καρδιές όλων μας. Γιατί η ευτυχία δεν είναι κάτι χειροπιαστό ή ίδια για όλους και ο καθένας από εμάς στοχεύει και ζητά κάτι διαφορετικό. Αλλά, όταν βλέπει μια κοινωνία τα μικρά της παιδιά να μιλούν για ευτυχία και να τη ζωγραφίζουν, τότε γεννιέται η ελπίδα και η αισιοδοξία για ένα πιο λαμπρό μέλλον", αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί του Δ.Σ. Αγίου Γεωργίου

ΥΓ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Δεληγιώργη Γιάννη για την επιμέλεια του video και την πολύτιμη τεχνική του υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δράσης. Επιπλέον, ευχαριστούμε και τον υπεύθυνο και εμπνευστή της δράσης για την Ελλάδα, κ. Μάριο Μάζαρη για τη στήριξη και την καθοδήγησή του.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69