BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δημοτικό Μέσης - Διαβατού: Διδακτική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, στην Αλεξάνδρεια

Την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024, οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Διαβατού - Μέσης πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, στην Αλεξάνδρεια.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους αξιωματικούς για τη λειτουργία του Σταθμού, ενώ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα οχήματα, τις στολές και τον εξοπλισμό των πυροσβεστών. Κατόπιν, ενημερώθηκαν για τις πυρκαγιές και τις δράσεις που πραγματοποιούνται για την πρόληψή τους. Επίσης, πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στα παιδιά η επίδειξη της αντλίας νερού που έκαναν οι εκπαιδευτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ), που βρίσκεται στο στρατόπεδο “Μακεδονομάχου Πρόιου Δημητρίου”. Εκεί οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για τους τύπους των ελικοπτέρων, τους κινδύνους αλλά και τη χρησιμότητά τους, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν το εσωτερικό τους, να “πιλοτάρουν” και να νιώσουν την έξαψη και τον ενθουσιασμό που νιώθουν και οι πιλότοι που τα χειρίζονται. Έγιναν για λίγο “ελικοπτεράδες”.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69