tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Το 5ο και το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας άνοιξαν δρόμους συνεργασίας

Οι μαθητές του 5ου και 6ου Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά χάρη στην Τέχνη. Τη Δευτέρα 27 Μαΐου αντάλλαξαν επισκέψεις προκειμένου να παρουσιάσουν εκδηλώσεις που προετοίμασαν στο πλαίσιο Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου με τη συνοδεία των υπεύθυνων καθηγητών/τριών τους, Αντωνίου Φρόσως, Μπαζούκη Κωνσταντίας, Σιδηροπούλου Τριανταφυλλιάς, Σίμου Άννας και Παπαδόπουλου Αντώνη, πρόβαλαν το έργο των σπουδαίων μουσικοσυνθετών Μ. Χατζιδάκι και Μ. Θεοδωράκη μέσα από μια εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, δίνοντας έμφαση στις κινηματογραφικές συμμετοχές τους.

Χορός, τραγούδι, ερμηνείες γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου! Αμέσως μετά οι «ηθοποιοί» του σχολείου και οι υπεύθυνες καθηγήτριες, Μποΐτση Έλενα, Μαντζουλά Γεωργία και Λιότσιου Βενετία, με κοινό τους μαθητές του 5ου ανέβασαν το ελαφρώς διασκευασμένο έργο του Δ Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» στο 10ο Δημοτικό σχολείο, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης αλλά κι ευκαιρία για προβληματισμό χάρη στην επικαιρότητα του θέματος. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69