tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μια Βεριώτισσα ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων

Ως η «Πρώτη των Πρώτων» από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια Ν. Ημαθίας βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Ζωή - Ραφαηλία Σιδηροπούλου του Μιχαήλ από την Βέροια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20.05.24 στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, στην Αθήνα στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Τράπεζας Eurobank «Μπροστά για την Παιδεία».

Η Ζωή - Ραφαηλία από το 2ο ΓΕΛ Βέροιας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023 συγκέντρωσε το υψηλότερο άθροισμα βαθμολογίας στην 20βαθμη κλίμακα στα 4 πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα της κατεύθυνσης της (Φυσική, Χημεία, Βιολογία κι Έκθεση, συνολικά 19.500 μόρια) ανάμεσα στα σχολεία της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Ημαθίας και είναι σήμερα φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

IMG 7922297285c68847fa50a0271969428a V

Η βράβευση της Ζωής - Ραφαηλίας Σιδηροπούλου από το ανώτατο θεσμικό πολιτειακό όργανο, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την εξαιρετική της επίδοση πραγματοποιήθηκε στο πιο επίκαιρο χρονικό σημείο, πριν την έναρξη των φετινών πανελλαδικών, και θα πρέπει να αποτελέσει μοχλό παρακίνησης για τα παιδιά που ρίχνονται στη μάχη των εξετάσεων, αφού αποδεικνύει ότι με το σωστό και μεθοδικό διάβασμα, με επιμονή και ψυχραιμία, μπορούν να φτάσουν στον στόχο τους. 

Τέλος, τέτοιες διακρίσεις αποτελούν δικαίωση και για το Δημόσιο Σχολείο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69