tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μένιος Ποτουρίδης για σχολείο Ριζωμάτων: Κάλλιο αργά...

Με αφορμή την [παρουσίαση του Ψηφιακού Σχολείου από τον Πρωθυπουργό στα Ριζώματα, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Μένιος Ποτουρίδης (2003-2006) θυμήθηκε μια ευκαιρία που χάθηκε για το σχολείο των Ριζωμάτων πριν 20 χρόνια. Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:

"Κάλιο αργά....

Το 2003 το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ημαθίας κλήθηκε να προτείνει την ένταξη σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ενός σχολικού συγκροτήματος με στοιχεία καινοτομίας.
 
Προτάθηκε με απόφαση της πλειοψηφίας ( του Συνδυασμού κ. Σπάρτση ) το σχολείο Ριζωμάτων επειδή υπήρχε έτοιμη μελέτη, χωρίς όμως στοιχεία καινοτομίας!!!
 
Η δική μας πρόταση (του Συνδυασμού κ. Βλαζάκη) ήταν ότι έπρεπε να τροποποιηθεί η υπάρχουσα μελέτη, προσθέτοντας όλες τις υπαρκτές τότε δυνατότητες για τη χρήση διαδικτύου σε σχολείο και με δεδομένο ότι όλο το χωριό, αρα και κάθε σπίτι είχε  δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο λόγω του υπάρχοντος Δημοτικού ασύρματου δικτύου θα μπορούσαν οι μαθητές να κάνουν χρήση και από το σπίτι.
 
Δυστυχώς η πρόταση μας απορρίφθηκε , το σχολείο βέβαια δεν εντάχθηκε στο εν λόγω πρόγραμμα γιατί δεν είχε στοιχεία καινοτομίας, και κατασκευάστηκε   αργότερα από Εθνικό Πρόγραμμα ως κοινό σχολείο.
 
Ευτυχώς για τα παιδιά που φοιτούν στα ριζώματα, μετά από 20 χρόνια θα έχουν αυτήν την καινοτομία!!!". 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69