tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: 36 χρόνια επιτυχίες με το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς ήρθε και στην πόλη της Βέροιας. Το συγκριτικό πλεονέκτημα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι το γνωστό σε όλη την Ελλάδα Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς υλοποιείται ένα πρότυπο καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις και προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για τη βελτίωσή τους και την επιτυχία τους, το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς.

Με το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς οι μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς εξασφαλίζουν:

  1. Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές
  2. Μάθημα στο τραπέζι
  3. Μάθημα με τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς
  4. Πραγματικές Προσομοιώσεις Εξετάσεων
  5. Τον δικό τους Σύμβουλο Καθηγητή

Μάθε γιατί το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς οδηγεί στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς στηρίζεται σε 5 βασικούς πυλώνες: 1. Το Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές 2. Το Μάθημα στο Τραπέζι 3. Το Μάθημα με τα Βιβλία των Επιτυχιών 4. Την Πραγματική Προσομοίωση Εξετάσεων 5. Τον Σύμβουλο Καθηγητή

  1. Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αποδεδειγμένα διδάσκουν οι καλύτεροι καθηγητές. Με το τρίπτυχο: ακαδημαϊκή έγκριση, συστηματική επιμόρφωση και πολυδιάστατη αξιολόγηση το υψηλό επίπεδο των καθηγητών εξασφαλίζεται στην πράξη!

Συγκεκριμένα, οι καθηγητές όλων των μονάδων του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, πριν την πρόσληψή τους, αξιολογούνται από το Ακαδημαϊκό Τμήμα για το γνωστικό τους επίπεδο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς επιμορφώνονται και καθοδηγούνται στο εκπαιδευτικό τους έργο, καθώς συμμετέχουν σε τακτές Συνελεύσεις Ειδικότητας, εξελίσσοντας διαρκώς τις γνώσεις τους και την εκπαιδευτική τους μεθοδολογία. Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι καθηγητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αξιολογούνται· αξιολογούνται τόσο από τις επιδόσεις των μαθητών τους στα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο και από τους ίδιους τους μαθητές τους βάσει μίας σειράς κριτηρίων.

  1. Μάθημα στο Τραπέζι

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς υλοποιώντας το μάθημα γύρω από ένα ελλειπτικό τραπέζι εκμηδενίζεται η παραδοσιακή «απόσταση» μεταξύ μαθητή και καθηγητή και το μάθημα γίνεται πιο άμεσο, πιο εύληπτο, πιο αποτελεσματικό. Η διδασκαλία καθίσταται φιλικότερη αλλά και πιο ουσιαστική και προάγονται η συνεργασία και η άμιλλα.

  1. Μάθημα με τα Βιβλία των Επιτυχιών

Το μάθημα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς πραγματοποιείται με τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, στα οποία συμπυκνώνεται η πολύχρονη διδακτική εμπειρία των συγγραφέων τους, οι περισσότεροι από τους οποίου είναι καθηγητές του Ομίλου. Τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς αποτελούν ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθώς για τη διδασκαλία των μαθημάτων δεν καταφεύγουν σε βιβλία άλλων εκδοτικών οίκων ή σε απλές φροντιστηριακές σημειώσεις.

  1. Πραγματική Προσομοίωση Εξετάσεων

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς τα διαγωνίσματα προσομοίωσης διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα σε όλα τα φροντιστήριά σε κοινά θέματα για όλους τους μαθητές, τα οποία συντάσσονται από το Ακαδημαϊκό Τμήμα και δεν είναι γνωστά στους διδάσκοντες καθηγητές.

Οι μαθητές ενημερώνονται για τον μέσο όρο των επιδόσεών όλων των μαθητών του Ομίλου και για την κλιμάκωση των βαθμολογιών, γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πραγματική αξία του βαθμού τους.

  1. Σύμβουλος Καθηγητής

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς κάθε μαθητής έχει τον δικό του Σύμβουλο Καθηγητή, ο οποίος, σε προγραμματισμένες τακτικές συναντήσεις, οργανώνει τη μελέτη του και παρακολουθεί συστηματικά την πρόοδό του.

Η διαδικασία της Συμβουλευτικής υποστηρίζεται από ειδικά σχεδιασμένα Τετράδια του Μαθητή, που αποτυπώνουν τους στόχους και τις επιδόσεις τους και ενθαρρύνουν την προσπάθειά τους με σημαντικές δράσεις.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς.

https://www.poukamisas.gr/frontistiria-mesis-ekpaidefsis/panelladikes/systima-epitychias-2/

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο, Ελευθερίου Βενιζέλου 23, Τηλ.2331020013

Διεύθυνση Σπουδών:    Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69