tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές

Ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» είναι πλέον και στη Βέροια. Επικεφαλής της Διεύθυνσης Σπουδών του Φροντιστηρίου είναι ο κ. Νίκος Μουρτζίλας.

Αναγνωρίζοντας το βάρος της επίτευξης των εκπαιδευτικών στόχων του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος με το οποίο έχετε επιφορτιστεί, Παιδιά και Γονείς και θέλοντας να το σηκώσουμε μαζί σας, με σοβαρότητα και συνέπεια, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν τα παιδιά σας ΔΩΡΕΑΝ στο Noisis Plus Test.

Ποιον Προσανατολισμό θα επιλέξει το παιδί σας και πώς θα επιτύχει τον στόχο του;

To Noisis Plus Test αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε μαθήτριας και μαθητή και προσδιορίζει σπουδές και επαγγέλματα που του ταιριάζουν παραθέτοντας τις κατάλληλες Πανεπιστημιακές Σχολές. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η μαθήτρια ή ο μαθητής μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

Συγκεκριμένα, το Noisis Plus Test απευθύνεται:

  • Σε μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, προκειμένου να τους δώσει κατεύθυνση και προσανατολισμό στην πορεία τους, αλλά και διέξοδο και απάντηση σε όσους αντιμετωπίζουν το δίλημμα ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ.
  • Σε μαθητές της Α΄ Λυκείου, προκειμένου να τους δώσει έγκαιρη αλλά και έγκυρη λύση στην επιλογή Προσανατολισμού στα ΓΕ.Λ. και Τομέα στα ΕΠΑ.Λ.

Ελάτε να κάνετε το τεστ Δωρεάν στο Φροντιστήριο Πουκαμισάς στη Βέροια.

Το Σάββατο και τη Μ. Δευτέρα το πρωί η ομάδα μας θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία της Βέροιας ώστε να σας ενημερώσει για το δωρεάν Noisis Plus Test, όπου θα μπορείτε και να δηλώσετε συμμετοχή.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να προχωρήσουν στην άμεση συμπλήρωση της αίτησή τους για το Δωρεάν Τεστ να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ:

Από την προσωπική ανάρτηση του κ. Νίκου Μουρτζίλα:

«Συνεχίζουμε !16 χρόνια τώρα, από το 2008, από το μετερίζι της διά βίου μάθησης υπηρετώ την εκπαίδευση. Το κάνω με μεράκι, αγάπη και επιτρέψτε μου να πω, πολλές φορές με τη χαρά της αυτοθυσίας. Πάντα στόχος μου ήταν όλοι όσοι μας επιλέγουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες υπό τις καλύτερες συνθήκες. Οι οποίες συνθήκες συντελούνται πρωτίστως από τους ανθρώπους, τους αγαπημένους μου συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τις διαδικασίες. Αυτή είναι η μαγική συνταγή που εφαρμόζουμε και αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, είναι πετυχημένη γιατί όλοι εσείς, οι αγαπημένοι μας μαθητές, την αγκαλιάσατε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να 'Φροντίσουμε' και άλλους μαθητές. Μικρότερης ηλικίας. Η ευθύνη εξίσου σημαντική! 

Η λέξη 'ΦΡΟΝΤΙΖΩ' λοιπόν ήταν για μένα ο καθοριστικός παράγοντας, ο σημαντικότερος λόγος να πάρω την απόφαση για ένα νέο εγχείρημα  στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ενός φροντιστηρίου που θα παρέχει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ πιθανότητες για την επίτευξη των στόχων των μαθητών μας.   

Με κοινό παρονομαστή όπως προανέφερα, την παροχή των καλύτερων εκπαιδευτικών υπηρεσιών υπό τις καλύτερες συνθήκες. 

Για τους παραπάνω λόγους κατά τη γνώμη μου επέλεξα τους καλύτερους. Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς. Τον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο στην Ελλάδα. 

Από εδώ και στο εξής οι μαθητές μας, όλοι οι μαθητές της Βέροιας θα έχουν πρόσβαση στην μεγαλύτερη κοινότητα μαθητών της επικράτειας με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται. Δικτύωση. Εξέλιξη. Εξωστρέφεια. Θετική σύγκριση. Κίνητρο. Πολλά θετικά και διαφορετικά ερεθίσματα. 

Στον πολυσύνθετο πλέον κόσμο που ζούμε η έννοια του 'φροντίζω', του φροντιστηρίου, δηλαδή, αλλάζει! Και αλλάζει θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ».

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69