tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέο σεμινάριο ΕΦΕΤ «Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων» στο ΚΔΒΜ Smarteching Education

Το Κ.Δ.Β.Μ. Smarteching Education ανακοινώνει νέο Σεμινάριο ΕΦΕΤ Επιπέδου 1  «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ και αποσκοπεί στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή τροφίμων. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 27 ΚΑΙ 28 Ιουνίου, 17.00 – 22.00 Εξ’ αποστάσεως

Βάση της Νομοθεσίας Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967 / 08.10.2012 και ΥΑ 14708/07 (ΦΕΚ 1616 Β/17-8-2007), η κατάρτιση και η  Πιστοποίηση κάθε εργαζομένου είναι υποχρεωτική για κάθε επιχείρηση που εργαζόμενοι της ή και ιδιοκτήτες εμπλέκονται στο χειρισμό τροφίμων και ποτών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε προγραμματισμένες από τον ΕΦΕΤ εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.

Μέθοδος παρακολούθησης: Εξ’ αποστάσεως

Βεβαίωση: Παρακολούθησης & εγγραφής
Κόστος: Δίδακτρα: 50€ & Εξετάσεις: 30€
Πιστοποίηση: ΕΦΕΤ μετά από εξετάσεις

Υποβολή Αίτησης έως: 08-05-2024

Οι συμμετέχοντες δικαιούνται μιας ΔΩΡΕΑΝ επανεξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, πατώντας ΕΔΩ, να μας καλέσετε στο 23310 29994, να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να έρθετε απευθείας από το Κέντρο μας στη Μιαούλη 4 (Πλατεία Ωρολογίου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69