tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο 8ο Δημοτικό Βέροιας και στα δημοτικά Βεργίνας και Παλατιτσίων

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος " Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ντύνει τα νιάτα του τόπου μας" έντυσαν με παραδοσιακές φορεσιές από την Ιματιοθηκη του Λυκείου, μαθητές και μαθήτριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας καθώς και 2 παιδιά του ειδικού Σχολείου το οποίο συστεγάζεται με το 8ο Δημοτικό.

Τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση των φορεσιών και την ενημέρωση που έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. σε ότι αφορά τη χρήση και την ιστορία της καθεμιάς από αυτές, έκαναν ερωτήσεις στις κυρίες του Διοικητικού συμβουλίου και τραγούδησαν κάποια παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση της κυρίας Ελένης Αναγνώστου.

received 710720437656283

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου μετά από πρόσκληση του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Βεργίνας και Παλατιτσίων κυρίου Κωνσταντίνου Αργυρίου, μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας επισκέφτηκαν το σχολείο. Εκεί,στα πλαίσια του προγράμματος " Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ντύνει τα νιάτα του τόπου μας" έντυσαν τους μικρούς μαθητές με παραδοσιακές φορεσιές από τη συλλογή της Ιματιοθηκης του Λυκείου,τους μίλησαν για τα εξαρτήματα,την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της κάθε φορεσιάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69