tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημέρωση στο 1ο Δημοτικό Βέροιας για την παροχή πρώτων βοηθειών

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για την παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά και για τον τρόπο αντιμετώπισης περιστατικών όπως πνιγμονή από ξένο σώμα, λιποθυμία, εγκαύματα, τραυματισμό, κ.α. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα Γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με ομιλήτρια την προϊσταμένη Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Βέροιας και εκπαιδεύτρια, Χρύσα Λιούλια, η οποία τόσο με την εισήγησή της όσο και σε πρακτικό επιπέδο, ενημέρωσε γονείς και εκπαιδευτικούς για τις πρώτες βοήθειες που μπορεί να δώσουν σε ένα παιδί, σε περίπτωση ανάγκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν η διευθύντρια του  1ου Δημοτικού σχολείου Όλγα Σαββίδου, η προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Τάνια Στυλιανίδου, ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Ανδρέας Χατζησαλάτας και η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Έλσα Χριστοδουλίδου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας Ευθυμία Γώτη, η σχολική σύμβουλος Εκπαίδευσης Προσχολικής Αγωγής Ν. Ημαθίας Ισαΐα Λαζαρίδου, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Σοφία Καλτσίδου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69