tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βράβευση του ΕΝΕΕΓΥ.-Λ. Βέροιας στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Tελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Αντιπροσωπεία τεσσάρων εκ των δεκαεννέα συνολικά συμμετεχόντων μαθητών-τριών μας, μαζί με τους γονείς τους, τον διευθυντή του σχολείου και δύο εκ των πέντε υπεύθυνων εκπαιδευτικών, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Νάουσας, το Γυμνάσιο Νεάπολης Λασιθίου και το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου Κρήτης, απέσπασε τρία βραβεία(1ο στην κατηγορία Εφημερίδες και 2ο στις κατηγορίες Ταινίες Μυθοπλασίας και Παραμύθια).

Στον Διεθνή Διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 184 σχολικές μονάδες, 11.000 μαθητές, 550 εκπαιδευτικοί και 1.300 μαθητικές δημιουργίες (ποιήματα, διηγήματα, ζωγραφιές, αφίσες, σκίτσα, εφημερίδες, παραμύθια, ταινίες μικρού μήκους, project, τραγούδια, ιστοσελίδες και πολυμεσικές παρουσιάσεις).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠΑΙΘΑ και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης βράβευσης ήταν η Έδρα Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Σωματείου Παναγία Σουμελά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69