tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Easy Education Κ.Δ.Β.Μ : Νέα Voucher – Επίλεξε το κατάλληλο για εσένα!

Το ΚΔΒΜ Easy Education δραστηριοποιείται σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων (voucher) αδιαλείπτως από το 2013. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας τους, αναμένεται να συμμετάσχει στις παρακάτω δράσεις ως επίσημος και ενταγμένος πάροχος στο μητρώο παρόχων της Αναθέτουσας Αρχής.

Παρακάτω ακολουθούν οι δράσεις, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ενημερωθείτε πλήρως και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο πρόγραμμα, που σας ενδιαφέρει. Τα στελέχη του ΚΔΒΜ Easy Education βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας κατευθύνουν στην αποτελεσματικότερη λύση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ (Δείτε παρακάτω)

 Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και σε παραπάνω από μια δράσεις.

  1. Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες - Υποέργο 2: «Υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μέσω Μητρώου αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ.» | Εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει περίπου 30.000 ανέργους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο θα διαδραματίσει ο χρόνος υποβολής της αίτησης για την επιλογή στο πρόγραμμα και τη λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος των 1.000€.

Εξασφάλισε την ταχύτατη υποβολή της αίτησής σου μόνο με την Easy Education.

Ενδιαφέρομαι

Περισσότεροι από 500 άνεργοι εξυπηρετήθηκαν σε προγενέστερη φάση του εν λόγω προγράμματος της ΔΥΠΑ «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές για την υλοποίηση του προγράμματος με 3 Δομές στο Ιστορικό κέντρο της Βέροιας, 20 μόνιμους εργαζόμενους και 187 άτομα δυναμικότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα .
Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και δημόσιο.
Συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος και μάθε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

  1. Ολοκληρωμένη Δράση Κατάρτισης και Απασχόλησης 15.000 ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών| Εκπαιδευτικό επίδομα έως 6.532€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει περίπου 15.000 ανέργους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο θα διαδραματίσει ο χρόνος υποβολής της αίτησης για την επιλογή στο πρόγραμμα και τη λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος.
Εξασφάλισε την ταχύτατη υποβολή της αίτησής σου μόνο με την Easy Education

Ενδιαφέρομαι

Αφορά 80 ώρες κατάρτισης με σύγχρονη, ασύγχρονη και δια ζώσης παρακολούθηση και την δυνατότητα 6μηνης πρακτικής σε ιδιωτική επιχείρηση.
Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πιστοποίησης παρέχεται μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και δημόσιο.
Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση και μετά την επιτυχία των εξετάσεων, λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€.
Στη συνέχεια έχετε την ευχέρεια να προχωρήσετε σε πρακτική αποκτώντας επίδομα έως 6.132€ .

  1. Προγράμματα επιδοτούμενης συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού, τα οποία χρηματοδοτούνται από πόρους του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο της Δράσης 16921.| Εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.250€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει περίπου 18.000 ωφελούμενους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο θα διαδραματίσει ο χρόνος υποβολής της αίτησης για την επιλογή στο πρόγραμμα και τη λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος.
Εξασφάλισε την ταχύτατη υποβολή της αίτησής σου μόνο με την Easy Education.

Ενδιαφέρομαι

Η δράση θα αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 250 ωρών σε 18.000 ωφελούμενους ηλικίας άνω των 18 ετών. Στόχος της δράσης είναι η απόκτηση νέων δεξιοτήτων και η επανακατάρτιση των απασχολούμενων στον τομέα του τουρισμού, με απώτερο σκοπό τη συνολική βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

  • 250 ώρες εξ αποστάσεως ασύγχρονη κατάρτιση
  • Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και δημόσιο.
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 5€ ανά ώρα κατάρτισης

Αναμένεται άμεσα να δημοσιευθεί η επίσημη Πρόσκληση του Έργου με τις απαραίτητες πληροφορίες υλοποίησης κατάρτισης.

Δικαίωμα συμμετοχής

Υποβολή αίτησης συμμετοχής για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελούμενων αναμένεται να έχουν φυσικά πρόσωπα – άνεργοι και εργαζόμενοι μισθωτοί- που πληρούν κατ’ ελάχιστο τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Να είναι Έλληνες υπήκοοι, υπήκοοι κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), ή/και υπήκοοι τρίτων χωρών (χωρών εκτός κρατών – μελών της Ε.Ε.), οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα.
  2. Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
  3. Να είναι εποχικά εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις ή μακροχρόνια ή πρόσκαιρα άνεργοι στον τομέα του τουρισμού ή ήταν εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν, κατά τα έτη 2020 ή/και 2021, σε αναστολή λόγω της προσωρινής διακοπής ή της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονταν, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19,
  4. Να διαθέτουν τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού ή σε ειδικότητα συναφή με την ειδικότητα κατάρτισης.
  5. Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.Υ.Π.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.), ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Σε κάθε κύκλο κατάρτισης του προγράμματος το 5% των θέσεων δύναται να καλύπτεται από άτομα με αναπηρία, τα οποία έχουν ποσοστό πάνω από 67%, εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα όσοι εργάζονται σε επιχειρήσεις: Εστίασης, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Τουριστικά γραφεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, Κέντρα διασκέδασης, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια κ.α.
Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πιστοποίησης παρέχεται μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και δημόσιο.

  1. Προγράμματα κατάρτισης σε βασικές και ψηφιακές δεξιότητες και σε δεξιότητες σε κλάδους αιχμής / Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων – Δράση 16792» (Κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5161093).| Εκπαιδευτικό επίδομα έως 525€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει περίπου 5.000 ανέργους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο θα διαδραματίσει ο χρόνος υποβολής της αίτησης για την επιλογή στο πρόγραμμα και τη λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος.
Εξασφάλισε την ταχύτατη υποβολή της αίτησής σου μόνο με την Easy Education.

Ενδιαφέρομαι

Το πρόγραμμα θα είναι 105 ώρες με την μέθοδο σύγχρονης εξ αποστάσεως τηλεκατάρτισης και παρέχει επίδομα θεωρητικής κατάρτισης 525€

Προϋποθέσεις Συμμέτοχής:

  1. Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
  2. Να έχουν ηλικία από 18-50 ετών (δηλαδή κατά την υποβολή της αίτησης να είναι άνω των 18 και έως 50 ετών).
  3. Να είναι Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (*Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε τουλάχιστον βαθμό: Β2 Επίπεδο)
  4. Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου). *Επισημαίνεται ότι, στην περίπτωση που ο απολυτήριος τίτλος ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.
  5. Να μην έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη

Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης.

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education και λάβε τις υπηρεσίες που σου αξίζουν!!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 23310701022331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69